Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Ce trebuie sa stii daca vrei sa iei un credit cu ajutorul nostru?

credite arges
Daca esti din Arges, vrei credit nevoi personale sau ipotecar, ori vrei refinantare a creditelor in derulare, iata ce trebuie sa stii daca apelezi la noi pentru consultanta financiara gratuita.
Nu percepem comision iar costurile pe care un client le plateste sunt cele stabilite de banca pentru toti clientii care doresc credit.
 
Reprezentam peste 22 de banci si institutii financiare iar criteriile de eligibilitate sunt diferite de la institutie la institutie desi fiecare banca are particularitatile ei.
 
Intarzierile raportate in Biroul de Credit sunt acceptate cu conditia sa nu fie mari si sa fie izolate (spre exemplu, poate fi aprobat un credit pentru un client care a avut doua intarzieri de 30 de zile in ultimele sase luni). Acest aspect nu inseamna ca vor fi acceptati clienti cu intarzieri curente, repetate, mari sau credite executate ori in proces de colectare. 
 
Varsta minima de la care o institutie financiara poate acorda credit este 18 ani insa majoritatea bancilor au un prag minim de 23 de ani si maxim de 65. In cazuri speciale si pentru sume relativ reduse pot fi acceptati de anumite institutii inclusiv clienti in afara intervalului respectiv.
 
Profilul unui client reprezinta un cumul de caracteristici pe care acesta le are, fiind foarte important in decizia de aprobare sau respingere a unui credit. 
 
Scorul FICO este un indicator calculat in mod automat de biroul de credit in functie de mai multi factori. Un client al carui scor FICO este mai mare de 600 are o probabilitate mai mare de aprobare a unui credit la mai multe banci.
 
Lucram cu aceleasi instrumente si informatii ca si bancile pe care le reprezentam si ne supunem acelorasi reguli si rigori.
 
Avem toate informatiile necesare pentru a idenfica solutii care sa reduca ratele actuale considerabil, prin consolidarea datoriilor (aceasta presupune refinantarea tuturor creditelor pe care un client le poate avea la mai multe banci, intr-o singura facilitate de credit, cu o dobanda mai mica). 
 
Stim ca accesarea unui credit sau refinantarea unuia sau mai multor credite poate sa dea multe batai de cap. Experienta pe care o avem in domeniu ne ajuta sa reducem semnificativ acest disconfort si sa identificam cea mai buna solutie de creditare sau refinantare pentru dumneavoastra.
 
Te asteptam in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 B.2 Sc.B, intre Forte Vita Farm si Dr Costache sau ne poti contacta la 0758 708 788 / 0732 650 028.