Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Care sunt veniturile eligibile pentru obtinerea unui credit.

Pentru persoanele care doresc sa obtina un credit de nevoi personale sau ipotecar, piata muncii a cunoscut in ultimii ani o dinamica si varietate in crestere a veniturilor obtinute. Si, in acelasi timp raporturile contractuale angajat-angajator s-au diversificat si ele.

In conditiile in care, spre exemplu, avem segmente noi care nu existau in urma cu cativa ani (exemplu varietatea de domenii noi pentru PFA cat si freelancerii), inclusiv institutiile bancare au trebuit sa alinieze conditiile de eligibilitate la realitatea pietei muncii.
Regasiti mai jos veniturile acceptate in calcularea eligibilitatii pentru credit insa va rugam sa pastrati in vedere faptul ca nu toate bancile sau institutiile financiare au aceleasi conditii. Spre exemplu, anumite venituri pot sau nu sa faca parte din veniturile acceptate ale institutiei respective, pe cand o alta banca sau IFN sa accepte cu totul alte venituri din cele prezentate mai jos.
Toate veniturile prezentate mai jos trebuie dublate de documente doveditoare si, dupa caz, acte aditionale inregistrate. De la caz la caz, banca poate accepta si alte tipuri de venituri cu respectarea regimului fiscal si juridic al acestora.


1. Salariu la care se adauga bonuri de masa sau norma de hrana / bonusuri / sporuri / prime /ore suplimentare/ diurna;
2. Venituri obtinute pe baza de PFA (atentie, nu toate activitatile desfasurate pe baza de PFA sunt eligibile);
3. Indemnizatie crestere copil (majoritatea bancilor accepta acest tip de venit impreuna cu solicitarea de a semna impreuna cu un codebitor eligibil);
4. Drepturi de autor ;
5. Venituri din comisioane;
6. Renta viagera ;
7. Venituri din contracte de administrare sau management ;
8. Chirii ;
9. Pensii ;
10. Dividende;


In situatia in care sunteti din Arges si vreti sa va ajutam sa obtineti un credit, ne puteti contacta la 0758708788 / 0732650028 sau ne gasiti in Bd.Republicii nr.38, Bl.2,Sc.B, Pitesti.