Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Intrebari si raspunsuri frecvente credite nevoi personale si credite cu ipoteca.

In urma experientei acumulate, putem sa venim in sprijinul persoanelor din Pitesti interesate de credite nevoi personale sau credit pentru achizitie locuinta/imobil, fara comision de analiza sau consultanta. Este important de stiut ca, pentru o persoana, costurile creditului vor fi aceleasi, fie ca alege sa aplice direct la banca sau ne alege sa il reprezentam in relatia cu banca. Diferenta este expertiza pe care o avem, cunostintele in domeniu, timpul castigat si posibilitatea identificarii celor mai bune dobanzi.

Pentru ca avem in continuarea foarte multe intrebari din partea clientilor, regasiti mai jos un Q&A (intrebari si raspunsuri) cu cele mai frecvente aspecte ridicate de acestia. Daca aveti intrebari suplimentare fata de cele prezentate mai jos, nu ezitati sa ne contactati.

 

Q. Am deja un credit, mai pot face inca unul?

A. Nu conteaza numarul creditelor pe care o persoana le are in derulare ci gradul de indatorare. Cu alte cuvinte, o persoana poate avea oricate credite, carduri sau descoperiri de cont cat ii permite gradul de indatorare.

 

Q. Am avut un abonament la telefon pe care nu l-am platit, pot lua credit?

A. Desi nu suntem de acord si nu incurajam neplata facturilor sau a obligatiilor financiare izvorate dintr-un contract intre parti, este important de stiut ca abonamentele restante nu sunt raportate la Biroul de Credit insa informatiile se pot regasi in alte raportari interne sau comune folosite de institutiile bancare.

 

Q. Am intarziat la plata ratelor, mai pot lua credit?

A. La fel ca si pentru intrebarea anterioara, trebuie sa facem precizarea ca nu incurajam intarzierile de orice fel insa admitem ca oricui I se poate intampla sa uite sau sa nu dispuna de fonduri in momentul respectiv. In atare conditii, in functie de tipul intarzierii (maxim 60 de zile) si caracterul repetitiv al acesteia (depinde cat de dese au fost aceste intarzieri in ultimele 12 luni), pot exista solutii de creditare.

 

Q. Nu sunt angajat dar sunt dispus sa pun ipoteca pe casa/apartament pentru un credit. Se poate acorda?

A. Ipoteca si deschiderea unui client de a institui ipoteca pentru un imprumut nu sunt suficiente pentru acordarea unui credit, acestea trebuiesc dublate de un venit care sa sustina ratele rezultate din acordarea facilitatii.

 

Q. Nu mai pot plati ratele si vreau sa fac un credit din care sa achit pentru urmatoarele luni.

A. Accesarea unui nou credit pentru a achita debitele la facilitatile in derulare nu este o actiune recomandabila sau sanatoasa. Cu alte cuvinte, nu facem noi rate pentru a acoperi rate la care deja riscam sa intampinam dificultati la plata in viitorul apropiat. In astfel de situatii este important sa ne contactacti din timp pentru a identifica solutii de consolidare a datoriilor (refinantare a tuturor creditelor intr-unul singur) si reducerea ratei (o rata mai mica poate rezulta printr-un procent mediu de dobanda mai mic sau extinderea perioadei).

 

Q. De ce sa refinantez creditul pe care il am daca diferenta este doar de 1% intre ce am acum si ce ati identificat dumneavoastra?

A. Analizam impreuna cu clientii nostri toate costurile si, cel mai important, costul total al creditului sau, mai clar spus, cat veti fi platit la finalizarea creditului. Este important ca noul cost al creditului sa fie unul mai mic.

 

Q. Daca aleg sa caut o banca prin Kingstone cum trebuie sa procedez? Si care este diferenta daca aleg sa ma duc singur la banca?

A. Daca alegeti sa va reprezentam va veti asigura ca (1) nu veti irosi timp pretios (sa alergati la diferite banci, sa primiti solicitari de completari sau chiar raspunsuri negative, sa riscati sa nu intelegeti toate costurile), (2) ca ati consultat intr-un timp scurt majoritatea ofertelor de pe piata, (3) ca nu riscati interogari repetate ale Biroului de Credit intr-un interval scurt ce pot impacta negativ profilul de creditare si implicit sansele de a contracta un imprumut, (4) ca beneficiati de suportul si experienta unor specialisti, (5) ca aveti firma sau consultantul dumneavoastra personal care isi aloca timp pentru orice intrebare pe care o aveti si (5) toate acestea avand aceleasi costuri ca si cum ati fi mers singuri la banca.