Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

De ce sa refinantezi intr-un singur credit cardurile de credit si/sau overdraft-ul?

Esti din Pitesti si cauti o banca la care sa refinantezi toate cardurile de credit? Noi gasim solutia pentru tine, astfel incat sa nu alergi in cautarea celei mai bune oferte sau a bancii care sa accepte o eventuala refinantare. Un singur drum, un singur birou de credit interogat, toate facilitatile intr-un singur credit.

Stim cat de apasatoare pot fi mai multe carduri de credit, descoperiri de cont sau credite, motiv pentru care venim in intampinarea ta cu cele mai bune oferte de refinantare. Nimic nu poate fi mai neplacut decat simplul fapt de a tine minte fiecare scadenta sau stresul de a achita doar dobanda, in fiecare luna, fara ca soldul sa scada. Pentru ca majoritatea dintre noi nu reusesc sa acopere cardul de credit ci doar sa achite dobanda lunara iar in ritmul acesta datoria nu va scadea. Si dobanda va fi platita in fiecare luna.

Multi dintre clientii nostri ne-au solicitat ajutorul pentru ca se aflau exact in aceeasi situatie: aveau trei-patru sau chiar mai multe expuneri (carduri de credit/overdraft-uri/credite) si se simteau sufocati. Pentru majoritatea dintre acestia am reusit sa identificam o solutie de refinantare sau consolidare a datoriilor, astfel incat suma platita lunar sa fie daca nu mai mica macar mai confortabila si in acelasi timp sumele datorate sa se diminueze cu fiecare plata efectuata. Despre consolidarea datoriilor si/sau refinantare am vorbit inclusiv in acest articol.

In continuare va vom prezenta un scurt exemplu in care refinantarea reprezinta cea mai buna solutie pentru voi. Sa presupunem ca aveti doua carduri de credit cu cate 5000 RON limita acordata si folosita, o descoperire de cont (overdraft) de 10000 RON limita acordata si folosita si un credit de nevoi personale de 20000 RON pentru care au mai ramas 4 ani cu o rata a dobanzii de 10%.

Costurile totale pe care un astfel de client le plateste lunar, presupunand ca achita la carduri si overdraft numai dobanda datorata, se ridica la aproximativ 855 RON pentru toate cele patru facilitati active (510 RON rata pentru creditul de nevoi personale, cate 110 RON la cele doua carduri de credit reprezentand dobanda lunara si 125 RON pentru overdradft). In calculul dobanzii la cardurile de credit si descoperirea de cont a fost calculata o dobanda medie la data prezentului articol.

Asadar, un client cu aceste facilitati active plateste putin peste 850 RON la suma cumulata datorata de 40000 RON insa nu reuseste sa scada soldul decat pentru creditul de nevoi personale, credit unde este retinuta inclusiv partea de principal. Pentru carduri si overdraft, patru din cinci clienti reusesc sa achite doar dobanzile datorate si doar unul din cinci reuseste sa restituie inclusiv din principal. Daca acest client ar consolidat toate datoriile intr-un singur credit de nevoi personale in valoare de 40.000 RON, pentru o perioada de 60 de luni, cu o dobanda de 9%, rata rezultata ar fi de 830 RON. Practic, cu aceeasi suma rambursata lunar, cu acelasi efort financiar, clientul reuseste prin consolidarea datoriilor sa ramburseze toate facilitatile in cinci ani. Daca acelasi client ar fi continuat sa plateasca doar dobanda, in aceeasi perioada scursa, respectiv 5 ani, acesta ar fi inregistrat in continuare o datorie de 20000 RON la cele doua carduri si descoperirea de cont.

Va rugam sa aveti in vedere ca simularea efectuata mai sus reprezinta doar un caz ipotetic, dobanda poate varia in functie de profilul clientului si/sau de ofertele de moment.

Pentru orice informatie sau calcul legate de credit sau de refinantare, nu ezitati sa ne contactati. O puteti face folosind rubrica de contact din cadrul supercredit.ro sau apeland 0758708788 ori 0732650028 sau ne puteti vizita la sediul din Pitesti, bd. Republicii nr.35 Bl.2irta (intre ForteVita Farm si Cabinet Dr.Costache).