Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit pentru firma - consultanta si consiliere financiara ARGES

credit firma imm arges pitesti

Esti reprezentantul unei companii din Arges (Pitesti,Mioveni,Costesti,Curtea de Arges,Campulung) si te confrunti cu lipsa capitalului de lucru, nu ai bani pentru plata furnizorilor, salariilor sau vrei sa cresti stocul de marfa? Cu noi poti sa gasesti solutia in obtinerea unui credit pentru firma astfel incat activitatea ta sa nu cunoasca perioade dificile. Pregătirea și analizarea unui dosar de credit pentru IMM nu este ușoară însă suntem aici pentru tine! Analizăm datele financiare și profilul companiei, identificăm banca sau băncile ce pot oferi finanțare și oferim suport până la implementare. 
Ne găsești în Bd.Republicii nr.38 BL.2irta sau la 0758708788 / 0732650028. 

Dacă ești administratorul unei companii, înțelegi perfect ce înseamnă creditarea clienților prin termene de plată de 30/60/90 de zile cât și nevoia de capital curent. Iar dacă te confrunți cu probleme de capital, singurele soluții imediate sunt creditul obținut de la bancă, furnizorii sau aportul propriu. 

Băncile iau în calcul o serie de indicatori atunci când analizează acordarea unei facilități de credit, motiv pentru care profitul înregistrat poate reprezenta un singur criteriu. Domeniul de activitate (codul CAEN), gradul de îndatorare al companiei, serviciul datoriei (comportamentul de plată), înregistrările contabile, istoricul asociaților/administratorilor, capacitatea de rambursare, cifra de afaceri, vechimea efectivă sunt doar câteva dintre elementele analizate. 

Codul CAEN este un factor extrem de important in creditare, anumite domenii fiind restrictionate si chiar excluse de la creditare. In functie de codul CAEN principal, putem identifica bancile care acorda credit pentru activitatea respectiva. Daca ai rezolvat aceasta problema si ai identificat o banca ce poate oferi finantare, munca de intocmire si analiza a dosarului de credit este doar la inceput.

Ulterior sunt necesare ultimele doua situatii financiare si cea mai recenta balanta alaturi de luna corespondenta din anul precedent. In cazul documentelor financiare amintim, printre altele, factori cheie precum DSCR, grad de indatorare, profitabilitate, necesar de finantare dar si importanta coroborarii informatiilor din balanta/bilant (inscrierile din bilant trebuie sa corespunda celor din balanta). In plus, in functie de necesitatile companiei, este bine de stiut ca se pot preta o serie de finantari (linie de credit/credit pentru afacere, credit investitie, scontare/factoring, etc...)

Cum venim in sprijinul tau? Analizam toate aceste aspecte, analizam si obtinem costuri personalizate, colectam documentatia pentru credit, analizam o serie de alti factori pentru administrator/asociat, identificam banca cu cele mai mari sanse de aprobare si iti oferim suport pe tot parcursul implementarii facilitatii. In plus, suntem la un telefon distanta de orice informatii ai putea avea nevoie pe viitor, pentru ca activitatea de consultanta nu se opreste aici. In functie de nevoile viitoare ce pot surveni, consiliem reprezentantii companiei astfel incat sa nu fie incalcate prevederi contractuale post-implementare.

Dacă vrei CREDIT PENTRU FIRMA și nu știi care sunt băncile ce acceptă sa iti ofere finantare, te așteptăm cu soluții și informații în Bd.Republicii nr.38, BL.2irta, Pitești sau la 0758708788/0732650028. 
Avem cunoștințele necesare și lucram cu placere pentru dezvoltarea companiei tale.