0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Atentie! Se modifica PRIMA CASA. Citeste mai jos pentru a afla noile conditii pentru creditul de achizitie locuinta

Ministerul Finanţelor Publice a inaintat propunerea de modificare a Programului „Prima casă” şi redenumirea acestuia "O familie, o casă". Principalel schimbări sunt reprezentate de introducerea unui prag de venit pentru beneficiari, de maxim 4.500 lei la familiile fără copil şi 7.000 lei la cele cu copii, precum şi a preţului maxim de achiziţie al locuinţei care poate fi achiziţionată, de 70.000 euro.

Astfel, cei care aplica pentu finantare "O familie, o casa" nu vor putea avea un venit net lunar individual sau cumulat mai mare de 4.500 de lei, iar pretul de achizitie a imobilului va fi de maxim 70.000 de euro.

Aditional, propunerea include reducerea ratei dobânzii creditului garantat pe toată durata programului pentru familiile cu un singur copil, cât şi pentru familiile cu doi sau mai mulţi copii.

"Am finalizat Programul O familie, o casă, în urma consultărilor intense şi constructive cu reprezentanţii Băncii Naţionale a României. Iniţiativa guvernului are în primul rând un caracter social, deoarece ne dorim să venim în sprijinul persoanelor cu venituri reduse. Totodată, ne-am gândit să ajutăm familiile tinere să îşi cumpere o locuinţă decentă. În egală măsură, susţinem sectorul construcţiilor şi nu numai în condiţiile în care programul va avea efecte benefice în toată economia, va asigura menţinerea sau înfiinţarea de noi locuri de muncă şi va ajuta la dezvoltarea afacerilor", a precizat Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice.

Pentru solutii personalizate de credit si consultanta financiara gratuita puteti apela la o companie autorizata de intermediere credite (Bd.Republicii nr.38 BL.2irta | 0758708788 | 0732650028). 

Iti recomandam sa citesti inclusiv articolul care prezinta diferentele dintre un credit ipotecar clasic si Prima Casa.

Cauta articole

Articole recente