Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar cu dobanda fixa / Achizitie,modernizare ori constructie imobil

Orice tip de credit ipotecar, fie ca vorbim de achizitie imobil sau constructie/modernizare imobil, este prin excelenta un imprumut caracterizat de perioada lunga. Si atunci cand un client cauta cea mai buna oferta bancara la un credit ipotecar, tipul de dobanda este un factor determinant. Daca esti decis sa accesezi un credit cu ipoteca sau ai deja unul in lucru si doresti informatii suplimentare, te asteptam sa ne cunoastem : 0757 708 788 | 0732 650 028 | Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta. Nu percepem comision pentru serviciile de consultanta si intermediere credite persoane fizice.

Dobanda fixa este cel mai des utilizata pentru creditele de nevoi personale, unde perioada maxima este de 60 de luni. Pentru ca 5 ani reprezinta o perioada destul de lunga, foarte multi clienti aleg varianta unei rate care sa nu se supuna niciune fluctuatii a IRCC-ului. Ba mai mult, exista banci care nu mai detin in portofoliul de produse de creditare imprumuturi cu dobanda variabila, preferand un cost usor crescut insa dublat de oricare risc de crestere a indicelui de referinta.

Pentru un credit ipotecar, perioada poate sa mearga pana la 30/35 de ani* si exista inclusiv pentru acest tip de imprumut variante cu dobanda fixa. Poti alege dobanda variabila pe toata perioada de creditare, respectiv 30/35 de ani sau poti opta pentru o anumita perioada de dobanda fixa (ex: 5/7/10 ani, in functie de banca), urmata de restul perioadei cu dobanda variabila.

Un aspect important pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand sunteti in cautarea unei oferte de credit ipotecar cu dobanda fixa pe 5 sau 10 ani este legat de costuri. Mai precis, pentru acelasi credit in aceleasi conditii de suma si perioada, costul va fi mai mic daca optam pentru dobanda variabila si va creste cu cat perioada de dobanda fixa va fi mai mare (in functie de oferta fiecarei banci in parte, perioada de dobanda fixa este stabilita prin produs, clientul nu are posibilitatea sa aleaga o anumita perioada).

Pentru toti clientii nostri oferim consultanta gratuita in obtinerea oricarui tip de imprumut astfel incat ei sa nu piarda timp pretios in cautarea celei mai bune oferte de credit si in acelasi timp cu cele mai mari sanse de aprobare ale imprumutului respectiv. Daca vrei sa apelezi la serviciile noastre, o poti face la 0732650028 | 0758708788 ori folosind formularul de contact, urmand a te contacta noi pentru a stabili o intalnire. Daca este in drumul tau, ne poti vizita in Pitesti, Bd.Republici nr.38 BL.2irta.