Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Imprumut (credit) pentru modernizarea locuintei – ce pot face clientii din Arges?

Daca ai ajuns in acest punct, inseamna ca esti in cautarea unui imprumut pentru modernizarea locuintei (casa-apartament) si vrei sa stii care sunt cele mai bune oferte bancare de pe piata pentru acest tip de imprumut. Pentru ca nimic nu este intamplator, cu atat mai mult faptul ca ai aflat de noi, este important de precizat ca nu percepem comision pentru serviciile de consultanta/intermediere (orice tip de imprumut pentru persoane fizice) si te putem ajuta sa identifici cea mai buna oferta de pe piata, conform profilului de client, fara sa alergi sau sa pierzi timp pe la banci. Daca vrei sa afli mai multe detalii, completeaza formularul de contact ori ne poti suna/vizita la 0758708788 | 0732650028 | Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta.

Pe piata, la momentul actual, exista cel putin 3 oferte de imprumut pentru modernizare locuinta, diferenta dintre acestea fiind in detalii (perioada maxima, documente justificative, tipuri de venit, etc).

Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere, tinand cont ca lucrarile se pot face in anumite conditii (exemplu puteti opta pentru regie proprie sau firme autorizate), este daca banca accepta tipul de lucrari si forma sub care acestea vor fi prestate.

Al doilea aspect tine de tipul de venit acceptat, perioada maxima a creditului si necesarul unui aport. Daca venitul nostru este altul decat de natura salariala are si componente speciale (ex: diurna, norma de hrana, bonusuri,etc) trebuie sa ne asiguram ca suntem eligibili pentru un imprumut;

Avand in vedere aspectele enuntate mai sus, este foarte important sa nu confundam un credit pentru nevoi personale cu un imprumut pentru modernizarea locuintei, diferentele dintre cele doua fiind majore. Creditul pentru renovare poate implica ipoteca asupra imobilului ce se modernizeaza, perioada maxima pe care se poate acorda imprumutul este mai mare, dobanda este mai mica iar justificarea fondurilor, pana intr-o anumita suma, se poate face prin deviz sau declaratie.

Daca esti interesat de un imprumut si nu identifici o solutie conforma cu nevoile tale, te asteptam sa ne cunoastem. Mai ales cand vine vorba de un credit ipotecar, fie ca discutam de un imprumut pentru achizitie imobil (apartament/casa), fie ca avem nevoie de constructie/modernizare/renovare, este bine sa apelezi la specialisti cu experienta. Pe langa faptul ca acoperim toate tipurile de credit prin partenerii nostri bancari si nu percepem comision pentru serviciile oferite, stabilim tipul de credit si banca in functie de profilul clientului si normele/procedurilor bancile partenere (exemplu: tipul de venit poate sa nu sa fie acceptat de banca, vechimea la actualul angajator, istoricul de creditare cu intarzieri izolate, tipul codebitorului acceptat, sunt doar cateva din particularitatile pe care le analizam inainte sa luam o decizie).