Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar sau nevoi personale pentru soferi cu diurna

credit diurna sofer

Esti sofer la o firma de transport, locuiesti in judetul Arges si vrei imprumut/credit ipotecar sau pentru nevoi personale cu diurna? In Arges sunt peste 2000 de agenti economici care au obiectul de activitate principal transporturi rutiere de marfuri (CAEN 4941). Acestia reprezinta 3.6% din totalul agentilor economici la nivel de judet si realizeaza peste 5.7% din cifra de afaceri cumulata a companiilor din Arges . In toate aceste companii sunt peste 11000 angajati, majoritatea dintre acestia avand statutul de sofer.

Daca esti sofer iar veniturile tale sunt de natura salariala plus diurna si vrei credit, este bine de stiut ca inca exista solutii pentru a obtine imprumutul sau creditul de care ai nevoie.
Primul pas l-ai facut deja tocmai prin faptul ca parcurgi aceste randuri. Urmatorul lucru pe care trebuie sa il faci este sa ne contactezi iar pana la creditul de care ai nevoie nu mai este decat un pas.

0758708788 | 0732650028 
Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta

Majoritatea soferilor care au aplicat pentru credit la banci stiu deja ca lucrurile nu sunt atat de simple atunci cand vine vorba de a obtine un imprumut in baza veniturilor din diurna. 
In primul rand pentru ca nu toate bancile accepta acest tip de venit. Iar in al doilea rand, acolo unde poate fi acordat un credit cu diurna, este important de analizat felul in care se face incasarea pentru diurna respectiva. Totodata trebuie analizat inclusiv profilul de creditare pentru a ne asigura ca aplicatia are sanse cat mai mari de reusita.

In cazul in care ai timp suficient la dispozitie si rabdare, iata cateva intrebari care sa te ajute in identificarea bancii care iti poate aproba imprumutul cu diurna. In cazul in care vrei ca totul sa se intample rapid, intr-o maniera profesionala si fara sa ti se perceapa comision, apeleaza la noi (datele de contact le gasesti mai sus - daca vrei, poti inclusiv sa citesti marturiile clientilor nostri)

1.Iti cunosti suficient de bine profilul de credit?

2.Te-ai informat asupra bancilor care accepta acest tip de venit?

3.Diurna are caracter continuu?

4.Compania angajatoare este una solida?

5.Suma si tipul creditului sunt conforme cu nevoile tale?

6.Diurna va fi acceptata integral?

Apeleaza cu incredere la noi pentru consultanta si intermediere fara sa platesti niciun comision!
Te asiguram de tot suportul pana in momentul aprobarii creditului de care ai nevoie.