Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00
Credit pentru firma

Un antreprenor știe foarte bine cât de dificil a fost să clădească afacerea pe care o conducere. Cu momente bune dar și perioade dificile, nevoia de capital se resimte într-o companie cel puțin o dată pe an. Fie că ai încheiat un nou contract și ai nevoie de bani pentru marfă/servicii, fie că ai nevoie să angajezi mai mulți oameni și încă nu ai încasat, nu puține sunt momentele în care te îndrepți către un credit sau o linie de credit pentru a asigura companiei tale capitalul de care are nevoie.

Credit pentru firma - IMM INVEST

Majoritatea companiilor au fost afectate de blocajul generat de suspendarea activitatii iar lipsa de capital este principala problema cu care se confrunta reprezentantii companiilor. In sprijinul acestora a fost lansat programul IMM INVEST de stimulare IMM prin acordarea de imprumuturi garantate de catre FNGCIMM iar dobanda si comisionul de administrare al fondului subventionate. Companiile care doresc sa aplice pentru acest tip de finantare, o pot face accesand www.imminvest.ro. La data redactarii prezentului material (27.04.2020) platforma nu era functionala insa conform declaratiilor se preconizeaza ca va fi activa in cursul acestei saptamani. (P) CONSULTANTA CREDITE IMM 0758708788 | 0732650028 | Contact | Harta

Alexandru Cocea - Business Manager AMADEUS FINANCE

Nu cred ca exista afacere care sa nu fie afectata in aceasta perioada si nu cred ca avem antreprenor care sa nu se gandeasca serios cum isi va desfasura activitatea in lunile care urmeaza. Izolarea treptata si implicit inchiderea unitatilor afecteaza serios economia din Romania. Luna martie ar fi trebuit sa fie pentru multe afaceri gura de oxigen pe care o asteptau dupa lunile ianuarie si februarie.

Credit pentru societate

Reprezinti o firma din judetul Arges iar firma ta are nevoie de credit pentru capital de lucru (linie de credit sau credit pentru afacere) sau credit pentru investitii firma, iata ce trebuie sa stii. Suntem aici pentru tine, cu servicii complete de consultanta si intermediere astfel incat firma ta sa beneficieze de cele mai bune sanse pentru a obtine imprumutul de care are nevoie. Ne poti contacta la 0758708788 sau 0732650028 ori ne poti vizita in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta.