0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00
credit firma transport arges

Credit pentru firma transport (CAEN 4941) - aplica pentru consultanta Arges

Reprezinti o firma de transport, sediul in judetul Arges si vrei credit/linie de credit? Parcurge informatiile de mai jos si iti garantam ca sansele de aprobare vor fi mai mari. In Arges sunt peste 2000 de agenti economici care au obiectul de activitate principal transporturi rutiere de marfuri (CAEN 4941). Acestia reprezinta 3.6% din totalul agentilor economici la nivel de judet si realizeaza peste 5.7% din cifra de afaceri cumulata a companiilor din Arges (peste 11000 de angajati in cadrul celor 2000 de transportatori).
Stim cat de importanta este nevoia de lichiditate pentru o firma de transport, mai ales cand termenele de plata oferite clientilor sunt chiar si de peste 30 de zile iar cheltuielile curente au caracter imediat de plata. Si mai stim ca in astfel de momente, un credit pentru firma reprezinta cea mai buna solutie. 
Mai mult, in transport, cu cat mai multe camioane ai in parc, cu atat mai multe curse poti efectua si implicit factura/dezvolta firma.
Daca reprezinti o firma de transport si ai nevoie de credit pentru capital de lucru (linie de credit/credit pentru afacere) sau vrei sa investesti (credite pentru investitii/leasing), mai mult ca sigur este momentul sa ne contactezi (0758708788 | 0732650028).
 
CONSULTANTA CREDITE IMM - ARGES
 
Cu o experienta bancara de peste 10 ani in vanzari, analiza si creditare IMM, venim in sprijinul companiilor care au nevoie de credit cu:
 
- analiza profesionala a indicatorilor financiari;
- analiza contabila a documentelor financiare (balanta/bilant);
- analiza criteriilor nonfinanciare dar care reprezinta criterii obligatorii in creditare;
- identificarea potentialelor probleme care pot afecta aprobarea creditului si pregatirea explicatiilor sau, dupa caz, a documentelor justificative;
- verificarea datelor obtinute in raport cu normele de creditare bancare;
- suport in intocmirea, depunerea si analiza dosarului;
- suport in determinarea/negocierea/identificarea celor mai bune costuri in raport cu solicitarea clientului vs profilul acestuia; 
 
Pe scurt, vedem cum arata firma care are nevoie de credit si identificam banca sau bancile unde teoretic ne incadram in norma de creditare, astfel incat sansele de aprobare sa creasca.
Imagineaza-ti ca firma pe care o administrezi are nevoie de credit. Cel mai probabil te vei indrepta catre banca prin care iti desfasori deja operatiunile. Poti avea noroc si codul CAEN sa fie unul usor creditabil sau poti astepta o perioada buna de timp pana cand primesti un raspuns negativ. Poti avea noroc si toate actele necesare analizei sa fie pregatite iar analiza sa decurga fara prea multe intrebari, sau ti se pot cere noi documente si/sau explicatii. Pana cand obosesti. Poti avea noroc sa ai creditul pentru firma aprobat, fara sa stii insa ca ai fi putut obtine o aprobare in conditii mai avantajoase, in alta banca. 
 
Atunci cand analiza un client, norocul nu face parte din vocabularul nostru. Totul este calculat astfel incat sa avem cea mai rapida aprobare, in cele mai bune conditii, in functie de nevoile clientului.
Doresti o suma mai mare? Doresti sa fie aprobat rapid? Vrei fara garantie? Sau vrei o suma mai mare si esti dispus sa constitui ipoteca in favoarea bancii? Toate aceste aspecte sunt determinante.
 
Asadar, daca ai o firma de transport, esti din Arges si vrei credit, primul pas este sa ne cunoastem. 
0758708788 | 0732650028 | supercredit.ro
Pitesti, BD.Republicii nr.38 BL2irta