0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Credit pentru societate

Credit pentru firma Arges (Pitesti, Mioveni, Campulung, Curtea de Arges,Costesti)

Reprezinti o firma din judetul Arges iar firma ta are nevoie de credit pentru capital de lucru (linie de credit sau credit pentru afacere) sau credit pentru investitii firma, iata ce trebuie sa stii. Suntem aici pentru tine, cu servicii complete de consultanta si intermediere astfel incat firma ta sa beneficieze de cele mai bune sanse pentru a obtine imprumutul de care are nevoie. Ne poti contacta la 0758708788 sau 0732650028 ori ne poti vizita in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta.

Din experienta bancara de peste 10 ani si sutele de clienti sau afaceri analizate, suntem in masura sa iti oferim suport. Care sunt cele mai importante aspecte atunci cand vorbim despre un credit pentru firma?

INDICATORI FINANCIARI CREDIT PENTRU FIRMA – Suna acum: 0758708788 | 0732650028

Principalii indicatori analizati de banca sunt DSCR-ul si gradul de indatorare. DSCR-ul reprezinta capacitatea de acoperire a datoriei (rata de plata in cazul creditului pentru firma sau dobanda pentru linie de credit) din EBITDA (profit si amortizari). Valoarea obtinuta trebuie sa fie, in majoritatea cazurilor, supraunitara, aspect ce demonstreaza faptul ca firma respectiva isi poate achita datoriile catre banca in conditii similare de piata. Spre exemplu, daca valoarea EBITDA obtinuta este de 55000 unitati, iar ratele pentru credit sunt de 3000 unitati/luna, DSCR-ul este de 1.52 (55000 RON / 3000 RON x 12 luni), valoare creditabila din punct de vedere bancar.

EBITDA reprezinta castigul companiei inainte de dobanzi, taxe,depreciere si amortizari. Aceasta se obtine prin insumarea profitului net cu cheltuielile cu dobanzile, impozitele, amortizarile si deprecierea. Practic, valoarea obtinuta iti arata cat poate genera compania ta din activitatea curenta.
Gradul de indatorare al companiei reprezinta raportul dintre capitalul imprumutat (totalul creditelor si imprumuturilor) si capitalul propriu (capital sociale,rezerve, profit nedistribuit,alte elemente de capital,etc). Daca imprumuturile companiei insumeaza 100.000 RON iar capitalul propriu este de 250.000 RON, gradul de indatorare este de 0.40%.

Exemplele de mai sus si rezultatele obtinute, presupun o companie bancabila din punct de vedere al indicatorilor financiari. Altfel spus, in baza cifrelor, o astfel de companie nu ar trebui sa intampine dificultati in a obtine un imprumut pe societate. Insa, pe langa indicatorii financiari, exista o serie de alti factori care pot influenta decizia, factori pe care ii vom analiza in continuare. Daca indicatorii nu sunt indepliniti, compania poate incerca sa obtina finantare la creditori cu apetit de risc mai mare, costurile reflecand riscurile asumate de creditor.

INDICATORI NONFINANCIARI CREDIT PENTRU FIRMA - Suna acum: 0758708788 | 0732650028

Principalii indicatori nefinanciari analizati de banci sunt domeniul de activitate, profilul asociatilor si administratorilor, comportamentul de plata.
Domeniul de activitate sau codul CAEN ar trebui sa reprezinte punctul de plecare in analiza noastra. Daca pentru indicatori financiari neindepliniti mai pot exista solutii, exista coduri CAEN cu restrictii la creditare, ceea ce inseamna ca fie nu pot fi creditate respectivele companii, fie pot fi creditate in anumite conditii, si exista coduri CAEN vizate in creditare. Mai mult, exista domenii de activitate unde creditarea poate avea in vedere o eventuala volatilitate a segmentului de business (exemplu:transport, constructii). Asadar analizam domeniul de activitate real si stabilim profilul creditorului (atentie: a nu se confunda codul CAEN real, respectiv domeniul din care firma isi genereaza veniturile cu codul CAEN declarat in bilant/CUI).

Profilul persoanelor angrenate in controlul afacerii este un alt aspect important in analiza unui imprumut pentru societate. Daca serviciul datoriei pentru companiei este unul corect, fara intarzieri, iar asociatul/administratorul inregistreaza intarzieri pentru credite contractate in nume propriu, probabilitatea de aprobare scade considerabil sau, dupa caz, poate fi respinsa. Analizam fiecare solicitare in functie de mai multi factori ceea ce inseamna ca pot exista solutii chiar si in situatia in care exista restante inregistrate insa ele trebuiesc analizate punctual si coroborate cu ceilalti indicatori. Procesele inregistrate atat pentru persoanele fizice cat si pentru firma (insolventa/faliment/executari) pot reprezenta, de la caz la caz, criterii de respingere.

Ce servicii oferim clientilor nostri? Analizam corect si complet compania atat din punct de vedere financiar cat si nonfinanciar, stabilim PPS-ul (profil-probleme-solutii) si oferim suport pana la implementarea solicitarii. De ce este rentabil pentru tine sa apelezi la serviciile noastre? Pentru ca facem o radiografie completa si identificam problemele. Odata identificate, stimp sa comunicam creditorului care sunt acestea si daca solicitarea de credit are sanse reale de aprobare. Nu te impiedica nimic sa incerci pe cont-propriu insa trebuie sa ai in vedere ca faptul ca firma inregistreaza profit reprezinta doar varful iceberg-ului. Este posibil sa depui dosarul de credit, sa astepti zile sau saptamani si sa primesti un raspuns negativ, dupa care sa repeti procedura cu a al doilea sau al treilea creditor. Pana cand renunti sau nevoie de capital a disparut. Sau pana cand ai rata o afacere perfecta.

Contacteaza-ne acum si te ajutam sa cresti sansele de aprobare ale imprumutului pentru societate: 0758708788 | 0732650028. Sau ne poti vizita in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta. Avem peste 10 ani experienta bancara in analiza si creditare companii. Experienta pe care o putem aduce in sprijinul tau. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi.