Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit pentru firma - 3 lucruri pe care sa le verifici inainte sa te duci la banca

Credit pentru firma

Un antreprenor știe foarte bine cât de dificil a fost să clădească afacerea pe care o conducere. Cu momente bune dar și perioade dificile, nevoia de capital se resimte într-o companie cel puțin o dată pe an. Fie că ai încheiat un nou contract și ai nevoie de bani pentru marfă/servicii, fie că ai nevoie să angajezi mai mulți oameni și încă nu ai încasat, nu puține sunt momentele în care te îndrepți către un credit sau o linie de credit pentru a asigura companiei tale capitalul de care are nevoie.


Dacă ai decis să te îndrepți către bancă pentru credit pe firmă, înainte să alergi din bancă în bancă, iată 3 lucruri esențiale pe care să le ai în vedere. Sau, dacă nu vrei bătăi de cap și timp pierdut, contactează-ne și hai să stabilim o întâlnire.
1. Cifra de afacere și cum este constituită aceasta (verifică dacă pentru cifra ta de afacere o bancă poate acorda credit și care este suma maximă dar și dacă în cifra respectivă există și alte venituri cu caracter excepțional)
2. Domeniul de activitate (domeniul real pe care firma încasează poate fi diferit de cel declarat, motiv pentru care asigură-te că domeniul real este eligibil pentru finanțare)
3. Profitul anual și curent (deși mai sunt și alți indicatori de performanță sau care atestă capacitatea de rambursare, asigură-te că există profit suficient la bilanț cât și la balanța curentă).
Pe lângă aceste aspecte de bază, există o mulțime de alte criterii pe care băncile le au în vedere. Cu noi poți afla în maxim 24 de ore, consultanta si solutii.

0758708788 | Inscrie-te si te contactam noi