0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Credit ipotecar - oferte - achizitie imobil

Vrei sa te muti la casa ta si nu dispui de toata suma? Majoritatea clientilor apeleaza la un credit ipotecar pentru a acoperi diferenta. Ofertele sunt variate si nu stii ce banca ofera cel mai avantajos credit ipotecar? Daca vrei ca lucrurile sa fie simple, poti apela 0758.708.788 sau 0732.650.028 pentru consultanta gratuita. Colaboram cu majoritatea bancilor importante si nu percepem comision. Analizam profilul si alegem impreuna cea mai avantajoasa oferta. Iata ce trebuie sa stii atunci cand cauti banca unde sa aplici pentru credit ipotecar.

Credite ipotecare - simulare suma maxima

Pentru cine este in cautarea celor mai bune oferte de credite ipotecare, una dintre principalele probleme este reprezentata de suma maxima la care se incadreaza. Primul intrebare de care orice client este interesat atunci cand vine de achzitionarea unui imobil prin credit ipotecar este "Care este suma maxima la care ma incadrez?". Pentru cine doreste sa stie la ce suma se incadreaza pentru credite ipotecare, ne poate contacta la 0758708788 sau 0732650028 pentru o discutie si simulare gratuite. 

Broker de credit

De ce sa lucrezi cu un broker de credit in loc sa te duci singur din banca in banca? Pentru ca un intermediar sau broker de credit este la curent cu toate informatiile din piata bancara, in timp real. Pentru ca un broker de credit poate sa iti furnizeze informatii corecte si complete, sa te ajute sa intelegi ce oferta ti se potriveste si iti poate oferi solutii personalizate. Care sunt avantajele atunci cand lucrezi cu un broker si vrei sa accesezi un credit ipotecar, credit de nevoi personale sau vrei sa refinantezi?

Totul despre credit ipotecar - de la birou de credit la semnarea actelor

Pasul de la chirie sau locuit cu parintii catre propria locuinta, inseamna, de cele mai multe ori, achizitia unei garsoniere, apartament sau casa prin credit ipotecar. Procedura poate fi una usoara sau dificila, in functie de banca pe care clientul o alege. In aceste conditii, alegerea corecta a bancii reprezinta principalul factor pe care trebuie un client trebuie sa il ia in considerare atunci cand doreste credit ipotecar. In materialul de mai jos iti vom explica pas-cu-pas toate aspectele pe care le avem in vedere pentru clientii care apeleaza la noi pentru credit ipotecar, consultanta si intermedierea fiind gratuite. Iti recomandam sa parcurgi informatiile. Si, daca esti de parere ca ai numai de castigat, ne poti contacta: 0758708788 | 0732650028 | Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta | Locatia pe Harta