Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit achizitie casa, credit cumparare imobil in Pitesti

Municipiul Pitesti s-a bucurat de o oferta bogata rezidentiala cat si o deschidere bancara pentru cei care au dorit sa acceseze un credit pentru achizitie locuinta.

In momentul de fata ne aflam in punctul in care piata imobiliara locala incepe din nou sa cunoasca o crestere a cererii, la nivel de oras avand cel putin 10 blocuri de apartamente in lucru. Majoritatea acestor apartamente vor fi achizitionate prin credit.

Apeleaza acum la un consultant financiar-bancar (Bd. Republicii nr.38 Bl.2) pentru o discutie preliminara. Vei afla daca te incadrezi la credit, ce dobanzi si oferte speciale sunt in piata si, cel mai important, vei avea acelasi cost ca si cum te-ai duce singur la banca. Pentru ca noi nu percepem comision de la clientii persoane fizice.

Vei fi bucuros sa afli ca exista solutii chiar si pentru cei care au deja un apartament si doresc renovarea lui. Sau doresc sa cumpere un teren pentru a incepe ulterior o constructie. Citeste mai jos cateva dintre detaliile fiecarui tip de credit la momentul actual:

Credit achizitie casa/imobil

Facilitam acordarea de credite avantajoase pentru achizitionarea sau constructia unei case. Nu trebuie sa astepti sa economisesti suma necesara, caci timpul trece si preturile cresc! Indeplineste-ti ACUM visul de a avea propria casa, pentru a te putea bucura de confortul dorit. Perioada de creditare: 6 luni - 35 de ani;suma finantata: 5.000 EURO - 1.000.000 EURO sau echivalentul in RON;varsta solicitant: 18 - 70 ani;dobanda fixa sau variabila;garantie imobiliara: apartament / casa cu teren / teren intravilan;tip moneda credit: RON sau EURO.

Credit renovare si modernizare

Finalizezi ce ai inceput cu cheltuieli minime, printr-un buget optim de renovare locuinta. Impreuna gasim cea mai buna oferta de finantare de pe piata, ca tu sa dispui de bugetul necesar pentru a schimba fata casei tale. Cu banii obtinuti cash iti vei putea negocia mai bine achizitia de materiale sau servicii.

Credit achizitie teren

Facilitam acordarea de credite avantajoase pentru achizitionarea terenului pe care il vanai de atata timp.Nu trebuie sa astepti sa economisesti suma necesara, caci timpul trece si preturile cresc sau poate oferta nu va mai fi disponibila! Indeplineste-ti ACUM visul de a avea propria casa, pentru a te putea bucura de confortul dorit.