Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Nu ai timp sa alergi pe la banci pentru credit?

Daca esti o persoana ocupata si nu ai timpul necesar sa alergi pe la banci pentru a culege informatiile necesare, atunci brokerul sau consultantul de credit este solutia potrivita pentru tine. Daca esti din Arges si vrei credit dar nu ai timpul necesar ori te simti pierdut in multitudinea de informatii sau oferte, apeleaza cu incredere la noi. Ne gasesti in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 Bl.2, Intre Teatrul Davila si ITM.

La inceputul anului 2019 in Romania sunt peste 30 de banci si aproape la fel de multe institutii financiare care au in obiectul de activitate creditarea. La nivelul orasului Pitesti, bancile se bucura de o reprezentare solida, avand cel putin 10 banci din top. Imaginati-va un credit ipotecar pentru care trebuie sa alergati la toate cele 10 banci pentru a culege informatiile dorite. Sa presupunem ca alegem doar 5 din top si irosim, in medie o ora pentru fiecare banca. Sau sa presupunem ca sunteti familiarizati cu internetul iar pagina bancii respective este atat de bine organizata incat gasiti toate informatiile de care aveti nevoie. Chiar si in acest caz, tot veti pierde 20-30 de minute pentru a verifica fiecare banca.

Alegeti Kingstone, consultant de credit din Pitesti Str. Republicii nr.38 (intre Davila si ITM, langa Forte Vita Farm si Dr.Costache Stomatolog) si veti castiga infinit mai mult timp. Pe langa faptul ca nu veti alerga nici pe departe la fel de mult, veti intalni un mediu profesional unde avem timpul de care dumneavoastra aveti nevoie. Am creeat un mediu propice comunicarii astfel incat orice client ne poate adresa orice intrebare legata de credit fara sa se simta grabit sau jenat. 

Acesta este viitorul. Va asteptam la Kingstone Pitesti.