Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit de nevoi personale pe 10 ani

Credit nevoi personale Pitesti

Majoritatea clientilor interesati de credit de nevoi personale se lovesc de limitarea gradului de indatorare la 40% cat si de limitarea perioadei de creditare la 5 ani. Pentru clientii din Pitesti putem oferi consultanta gratuita pentru tot ceea ce inseamna credite (nevoi personale | credite ipotecare | refinantare credite), tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati la 0758708788 | 0732650028 sau sa completati formularul de contact de pe site. Pentru cei care doresc o discutie la birou, o pot face in Bd.Republicii nr.38 BL.2irta, Pitesti.

In ceea ce priveste un credit de nevoi personale pe 10 ani este important de precizat ca acest lucru este inca posibil insa doar pentru creditele acordate inainte de 31.10.2011 si doar pentru refinantare sold/sold.

Teoretic, desi acordarea unui credit de nevoi personale pe 10 ani este posibil, in practica acest aspect este tot mai putin intalnit. Motivul este unul simplu: un credit acordat inainte de octombrie 2011 pentru o perioada de 10 ani, mai are de rambursat putin peste 24 de luni avand in vedere momentul in care ne aflam. Cu toate acestea, este important de precizat ca fiecare client are un profil si totodata fiecarui client i se poate potrivi o anumita solutie. Fie ca este vorba de prezentarea unui codebitor sau de grad de indatorare > 40%, fie ca este vorba de consolidarea datoriilor (refinantarea tuturor creditelor cu cresterea perioadei), in majoritatea cazurilor exista solutii.

Pentru toti clientii nostri venim cu solutii personalizate de creditare, la una dintre cele peste 20 de institutii partenere, in functie de profilul acestuia. Interogam biroul de credit si verificam venitul inregistrat in ANAF iar, in functie de informatiile obtinute, putem identifica solutiile potrivite. Avantajul unui client care alege sa apeleze la specialistii nostri este in principal reprezentat de posibilitatea de a verifica in timp real eligibilitatea pentru credit la majoritatea bancilor din sistem, de a accesa cea mai buna dobanda si de a castiga timp. Si toate acestea fara niciun cost intrucat compania noastra de consultanta financiar bancara nu percepe comision pentru serviciile oferite.