Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

De unde pot lua imprumut? Cum identific banca unde ma pot incadra pentru credit?

imprumut sau credit pitesti

Firma noastra de consultanta si intermediere credite pentru clientii din Arges poate acoperi prin cele peste 20 de institutii de creditare partenere majoritatea nevoilor pe care le poate intampina o persoana in cautarea unui imprumut. Ne gasesti in Pitesti, Bd. Republicii nr.38 BL.2irta sau la 0758708788 | 0732650028. Nu percepem comision!

In ceea ce priveste varsta pe care trebuie sa o ai pentru a beneficia de credit, putem oferi consultanta pentru imprumut pentru clienti incepand de la 18 ani si pana la 70 de ani la rambursarea creditului. Ce avantaj ai daca apelezi la noi si nu te indrepti direct catre banca unde incasezi salariul sau unde ai un cont deschis deja? Pe langa faptul ca nu percepem comision, este bine de stiut ca majoritatea bancilor acorda credit incepand cu o varsta mai mare (de exemplu, 23,26 de ani) si pana la maxim 65 de ani la terminarea creditului. Avem cel putin patru parteneri pentru care varsta de creditare este in intervalul 18-70 de ani.

Gradul de indatorare depasit este una dintre principalele probleme pentru clientii care au nevoie de credit. Dupa caz, pot fi identificate solutii la cel putin doi dintre partenerii nostri. In situatia in care alaturi de tine se poate prezenta un codebitor/girant, gradul de indatorare nu mai constituie un impediment.

Atunci cand discutam de codebitor/girant, majoritatea bancilor accepta doar persoane cu grad de rudenie demonstrabil insa avem cel putin trei institutii de creditare partenere unde posibilitatea prezentarii unui codebitor nu este conditionata de gradul de rudenie.

Suma maxima pe care o poate obtine un client este un alt criteriu important atunci cand o persoana este interesata de obtinerea unui imprumut. Cu conditia ca veniturile si ,implicit, gradul de indatorare sa permita acordarea unei sume mai mari, trebuie precizat ca toate bancile au un plafon maxim pentru nevoi personale fara garantii iar in situatia in care un client este interesat de o suma maxima mai mare de 100.000 RON exista cel putin doua solutii.

Odata cu cresterea mobilitatii angajatilor, vechimea la actualul angajator si intreruperea in munca in ultimele 12 luni reprezinta una dintre principalele cauze pentru care o buna parte dintre clienti nu sunt eligibili pentru credit de nevoi personale. Ne putem regasi in situatia in care, dintr-un motiv sau altul, am schimbat locul de munca, am inregistrat o pauza intre slujbe de cateva luni iar la actualul angajator avem sub un an. Desi majoritatea institutiilor de creditare nu accepta o intrerupere mai mare de doua luni in ultimul an sau pot credita doar daca respectiva persoana are o vechime la actualul angajator de 6-12 luni, inca exista cel putin patru solutii prin partenerii nostri.

Intarzierile in biroul de credit sunt probabil cea mai mare probleme pe care o intampina un procent considerabil dintre clientii care au contractat un imprumut. Desi intarzierile la credit nu sunt de dorit pentru niciuna dintre partile implicate in acest proces, pot exista situatii in care dintr-o eroare, poate din usoara neglijenta ori superficialitate, in lipsa unei comunicari adecvate client-banca sau din cauza unei dificultati de moment, sa fie raportate usoare restante. Daca discutam de intarzieri izolate, pentru sume mici si care preferabil sa nu depaseasca 60 de zile, inca pot fi identificate solutii cu conditia ca intarzierile respective sa fie corect si obiectiv argumentate.

In concluzie, in momentul in care ai peste 20 de institutii de creditare partenere, probabilitatea de a identifica o banca sau o institutie financiara-nonbancara ce poate acorda imprumut creste considerabil. Ne mandrim ca, pentru clientii nostri, daca exista o solutie, cu siguranta o vom gasi! Si, cel mai important, nu percepem comision pentru serviciile de consultanta si intermediere credite persoane fizice.