0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00
imprumut bancar

Imprumut bancar Pitesti: diferenta intre clientul care apeleaza la intermediere si clientul “pe cont propriu”

Fiecare dintre noi se confrunta intr-un anumit moment cu o nevoie de bani, moment in care majoritatea apeleaza la un imprumut bancar. Venim in intampinarea clientilor in Arges (Pitesti, Mioveni, Curtea de Arges, Campulung, Costesti) cu servicii de consultanta financiar-bancara gratuita pentru imprumut de nevoi personale, credit ipotecar, refinantare credit sau consolidare datorii persoane fizice (0758708788 | 0732650028).

Majoritatea clientilor care doresc un imprumut bancar si aleg varianta de a identifica singuri banca ce poate acorda credit, aplica in primul rand la banca unde isi desfasoara operatiunile: fie ca discutam de un cont curent, fie de salariu, fie detine un produs de creditare sau economisire. Respectivul client va consulta oferta si, cel mai probabil, va aplica pentru imprumut. Faptul ca incaseaza deja salariul prin banca respectiva este un beneficiu insa, daca va primi aprobarea imprumutului, nu va mai consulta si alte oferte. Iar probabilitatea este sa existe oferte mai bune.

Clientul care apeleaza la serviciile noastre de intermediere, pe langa faptul ca nu va plati niciun comision de consultanta iar costurile imprumutului vor fi aceleasi ca si cum s-ar fi dus singur sa aplice, beneficiaza de un avantaj major: va putea consulta mai multe oferte de la bancile partenere, eliminandu-le in acelasi timp pe cele unde nu sunt indeplinite conditiile de creditare. Practic va primi costurile si conditiile la institutiile de creditare cu cele mai mari sanse de aprobare, in situatia in care acesta se incadreaza la mai multe banci.

Daca acelasi client ar alege sa faca singur acest lucru si sa consulte cel putin trei oferte inainte de a lua decizia, in primul rand (1) va pierde timp pretios, (2) exista riscul sa primeasca informatii incomplete, (3) exista riscul sa aleaga spre prospectare banci care sa nu ii aprobe imprumutul, (4) exista probabilitatea sa nu prospecteze sau sa nu cunoasca o oferta de moment a unei anumite banci iar in acelasi timp (5) fiecare banca va face o interogare a biroului de credit si/sau a veniturilor inregistrate in ANAF. Iar aceste interogari repetate intr-un interval scurt pot afecta profilul de creditare.

Clientul care apeleaza la serviciile noastre GRATUITE in contractarea unui imprumut, are avantajul de a putea consulta oferta de la majoritatea institutiilor de creditare din sistem, cu o singura interogare. In acest fel se asigura ca nu ii este afectat scorul de credit si consulta mai multe oferte, in functie de probabilitatea de aprobare, in cel mai scurt timp posibil.

Daca te-am convins ca este avantajoasa pentru toti aceasta colaborare, te asteptam sa ne cunoastem. Ne poti vizita in Pitesti, Bd. Republicii nr.38, BL.2irta sau poti programa o vizita in unitate la 0758708788 ori 0732650028. Sau, daca preferi mediul virtual, poti aplica prin formularul de contact si te contactam noi.

Cauta articole

Articole recente