Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar - tipuri de credit si cum poti beneficia de consultanta gratuita

Clientii din Arges pot beneficia acum de consultanta GRATUITA in momentul in care doresc sa obtina un credit ipotecar. Creditul ipotecar este modalitatea prin care poti transforma proiectele tale in realitate, poti achizitiona, construi sau moderniza mobilul mult visat. Printr-un credit ipotecar se achizioneaza un bun imobil care urmeaza a fi ipotecat in favoarea bancii.

Care sunt caracteristicile unui credit ipotecar?

Creditul ipotecar (se constituie ipoteca in favoarea bancii pe bunul achizitionat) sau creditul imobiliar (se constituie ipoteca pe un alt bun imobil) au anumite caracteristici:

Perioada:6 luni – 35 ani

Vârsta:20 – 70 ani

Suma:10.000 EURO – 1.000.000 EURO sau echivalentul în RON

Moneda:RON sau EURO

Dobânda:fixă pentru 5 sau 10 ani, ulterior variabilă, SAU variabilă de la începutul perioadei

Avans:min. 15% pentru creditele în RON sau min. 25% pentru creditele în EURO

Credit ipotecar prin brokerii de credit Kingstone | SuperCredit

Prin parteneriatele noastre cu peste 20 de institutii financiare bancare si non-bancare, putem asigura acces pentru clientii nostri la cele mai variate oferte, fara drumuri repetate la banci. Ce facem pentru clientii nostri care doresc un credit ipotecar? Verificam istoricul de creditare, daca exista, cat si venitul sau veniturile inregistrate, tipul de venit si specificatiile imobilului care se urmeaza a fi achizitionat, dupa care stabilim banca sau bancile cu cea mai mare probabilitate de aprobare si cea mai buna dobanda.

Credit ipotecar simplu, fara stres si timp pierdut

Un credit ipotecar implica din partea clientului, pe langa incadrarea din punct de vedere financiar, cunostinte minime juridice, tehnice si bancare, avand in vedere ca procesul este format inclusiv din documentatia tehnica a imobilului achizitionat cat si de acte ce urmeaza a fi intocmite. Oferim suport si explicam clientilor nostri tot procesul astfel incat sa experienta sa fie una normala. Analizam gradul de indatorare, analizam documentele imobilului, explicam pasii.

Cum poti afla daca esti eligibil pentru un credit ipotecar? Sau care este tipul de credit ipotecar ce se potriveste cel mai bine nevoilor tale? Simplu: apeleaza 0758708788 | 0732650028

Avem credit ipotecar standard, credit imobiliar, Prima Casa, Casa Verde, credit de nevoi personale cu ipoteca, credit ipotecar pentru constructie, credit ipotecar pentru achizitie teren, credit ipotecar pentru modernizare/finalizare. Toate aceste tipuri de credit au specificul lor si doar in urma unei analize aprofundate putem stabili care este tipul de credit de care avem nevoie si pentru care suntem eligibili. Niciodata nu a fost mai simplu. Ne putem auzi la telefon (0758708788 | 0732650028) sau poti completa formularul de contact si te vom apela noi. Stabilim telefonic detaliile, analizam profilul si daca suntem eligibili pentru un credit ipotecar