Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit nevoi personale - consultanta si sfaturi utile

credit nevoi personale

 

Daca doresti un credit de nevoi personale si esti din Arges, primul lucru pe care trebuie sa il stii este ca nu mai trebuie sa alergi din banca in banca in cautarea celei mai bune oferte sau a institutiei de creditare care sa iti aprobe creditul de care ar nevoie: acum poti apela la firma noastra de consultanta si intermediere pentru orice tip de credit, fara sa platesti niciun comision. Un singur drum, un singur birou de credit si verificare a veniturilor, dupa care stabilim banca sau bancile cu cea mai mare probabilitate de aprobare. Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de consultanta gratuita este sa completezi formularul de contact sau sa ne contactezi la 0732650028 ori 0758708788. Sau ne poti vizita in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2irta, de luni pana vineri intre orele 09-17.

In cazul in care ai nevoie de un credit pentru nevoi personale iata ce aspecte trebuie sa cunosti:

1. Fiecare banca in parte are norme si criterii de creditare specifice ceea ce inseamna ca nu toate bancile pot aproba facilitatea de credit de care ai nevoie, daca nu indeplinesti conditiile obligatorii.

2. In mod normal, majoritatea clientilor pot obtine un credit de nevoi personale doar cu buletinul, in situatia in care veniturile inregistrate se regasesc in urma interogarii ANAF. In cazul categoriilor de salariati care nu au veniturile raportate in ANAF, se solicita adeverinta de venit.

3. Varsta minima/maxima de la sau pana la care o persoana poate obtine un credit variaza in functie de fiecare banca: exista banci unde varsta minima este de 18 ani, in timp ce altele nu pot acorda un credit de nevoi personale decat daca aveti implinita varsta de 21,24 sau 26 de ani.

4. Perioada minima la actualul angajator cat si vechimea totala in munca sunt alte doua criterii cu care majoritatea clientilor se pot intalni. Daca majoritatea bancilor accepta o vechime de minim 3 luni la actualul angajator, vechimea totala in munca poate fi, dupa caz, tot de 3 luni minim, 6 sau 12. Ambele criterii de creditare sunt coroborate cu profilul clientului.

5. In momentul in care schimbam locul de munca, este posibil sa avem o usoara intrerupere in munca iar acest aspect sa influenteze negativ cererea de credit. De obicei, o luna de intrerupere nu constituie o problema la majoritatea bancilor, doua lunii fiind perioada maxima pe care altele o accepta insa trebuie mentionat ca exista cel putin doua institutii de creditare unde acest criteriu este posibil sa nu se aplice.

6.Istoricul de creditare reprezinta unul dintre principalele criterii pe care bancile il analizeaza. Exista institutii de creditare care nu accepta intarzieri in perioada recenta sau banci care accepta un anumit numar de intarzieri, intr-un anumit interval. Indiferent de situatie, orice intarziere mai mare de 60-90 de zile diminueaza semnificativ sansele de aprobare a unui credit pentru nevoi personale (aceasta presupune ca probabilitatea de aprobare este aproape nula in conditiile incare solicitantul are o intarzieri grave in Biroul de Credit, cum ar fi 180 de zile, facilitati date spre colectare sau in executare).

7. Interogarile repetate la Biroul de Credit, in ultimele 6 luni, pot influenta negativ atat scorul cat si profilul general al clientului, ceea ce inseamna ca nu este indicat sa completati cat mai multe solicitari/aplicatii de credit in identificarea celei care vi se potriveste sau a bancii care sa aprobe facilitatea.

Obtinerea unui credit de nevoi personale nu este teoretic un demers dificil insa este un proces in care trebuie sa se tina cont de mai multi factori care fac parte din procesul de aprobare a unui credit. Daca si tu vrei sa te alaturi clientilor care au obtinut un credit prin intermediul companiei noastre de consultanta financiar-bancara, te asteptam sa ne cunoastem.