0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Broker de credit Pitesti-Arges

Broker de credit/ Firma consultanta si intermediere credite - Consultanta GRATUITA/ Fara comision

Un broker de credit profesionist poate face diferenta pentru client dintre un credit respins si un credit aprobat, dintre timp irosit si aprobare rapid, dintre risipa de energie si eficacitate. Persoanele din Arges (Pitesti, Mioveni, Curtea de Arges, Campulung, Costesti, Topoloveni) care intentioneaza sa obtina un imprumut pentru nevoi personale sau un credit ipotecar, ori doresc sa refinanteze creditul sau creditele in derulare, o pot face acum apeland la serviciile noastre gratuite de consultanta si intermediere. (0758708788 | 0732650028 | CONTACT | PITESTI,BD.Republicii 38)

Intrebari si raspunsuri despre activitatea unui broker de credit/ firma consultanta,intermediere sau brokeraj credite:

Un broker de credit reprezinta mai multe banci si intermediaza mai multe tipuri de credit? (0758708788 | 0732650028 | CONTACT)
Firma noastra de consultanta si intermediere are incheiate mai multe parteneriate cu majoritatea institutiilor bancare din Romania atat pentru credit ipotecar cat si pentru imprumut pentru nevoi personale, card de credit sau refinantare/consolidare datorii.

Un broker de credit / firma de consultanta nu percepe comision iar consultanta si intermedierea sunt gratuite? (0758708788 | 0732650028 | CONTACT | PITESTI,BD.Republicii 38)
Parteneriatele incheiate cu bancile presupun consultanta GRATUITA pentru client. Cu alte cuvinte, un broker de credit sau firma de consultanta nu percep comision pentru serviciile oferite iar clientul obtine aceeasi dobanda pe care banca o are in oferta. Cu alte cuvinte, fie ca un client alege sa depuna dosarul singur in banca, fie ca alege firma noastra ca intermediar de credit, va avea aceleasi conditii si costuri.

Ce avantaje sunt daca apelez la un broker de credit sau firma de intermediere si consultanta credite versus a ma duce singur in banca? (0758708788 | 0732650028 | CONTACT | PITESTI,BD.Republicii 38)
Orice client se poate adresa direct bancii insa nu va beneficia de consultanta corecta si completa. Pot exista criterii neindeplinite pe care acesta sa le descopere ulterior interogarii biroului de credit. Iar acest lucru se poate repeta inclusiv la urmatoarele banci in care alege sa aplice. Daca apelati la serviciile noastre, analizam profilul (varsta, tip si cuantum venit, istoric de creditare, comportament de plata, angajator, vechime in munca, etc) si stabilim banca sau bancile cu cea mai mare probabilitate de aprobare a imprumutului. Acest lucru presupune un singur drum si evitarea interogarilor repetate in biroul de credit, aspect ce poate deteriora scorul de creditare. In plus, un broker de credit are in portofoliu mai multe banci si iti poate prezenta cea mai buna oferta a momentului in raport cu profilul tau. Toate aceste avantaje presupun timp castigat sau, altfel spus, rezultat maxim cu efort minim din partea clientului.

Ma poate ajuta un broker de credit daca am intarzieri, daca am gradul de indatorare depasit, daca am sub 20 ori peste 65 de ani ori daca am doar 3 luni vechime la actualul angajator? (0758708788 | 0732650028 | CONTACT | PITESTI,BD.Republicii 38)
Raspunsul este da, la toate intrebarile de mai sus. Este important de precizat ca fiecare creditor (banca ori IFN) are criterii de creditare specifice iar un eventual raspuns pozitiv la solicitarea de credit depinde de un cumul de factori. Spre exemplu, pot fi acceptate intarzieri izolate si jutificate (ex:30 zile in ultimele 3 luni, intarzieri chiar mai mari insa pentru sume mici,etc), pot exista oferte de finantare/refinantare unde gradul de indatorare poate fi chiar mai mare de 40%, pot fi acceptati codebitori la credit (rude de gradul1, parteneri de viata, coabitanti,etc). Exista banci care pot oferi imprumut de la 18 ani si chiar si peste 65 de ani, in anumite conditii. Totodata, printre partenerii nostri bancari avem solutii de acordare imprumut inclusiv pentru persoanele care au doar 3 luni in campul muncii ori intreruperi mai mari de 30 de zile intre angajatori.

Cum ma poate ajuta un broker de credite ipotecare? (0758708788 | 0732650028 | CONTACT | PITESTI,BD.Republicii 38)
Un credit sau imprumut ipotecar are o complexitate aparte fata de creditul pentru nevoi personale. Creditul ipotecar implica o preanaliza (suma la care un potential client se incadreaza din punct de vedere financiar/grad de indatorare – iar aici tipurile de venit pot varia), analiza juridica a imobilului (in functie de tipul imobilului este necesar sa prezentam bancii documentele care atesta proprietatea, documentatie cadastrala, avize si autorizatii,etc) si evaluarea pentru a stabili valoarea de piata. Un broker de credite ipotecare poate analiza de principiu toate aceste aspecte pentru a stabili suma la care ne incadram, daca actele imobilului sunt corecte, complete si conforme ori daca pretul stabilit pentru tranzactie este in valoarea probabila de piata stabiita prin raport. Pe scurt, de ce sa pierzi cateva saptamani pana ajungi la aprobare finala, pentru a observa ca valoarea de piata stabilita prin raport este net inferioara valorii reale a tranzactiei iar avansul trebuie suplimentat? Apeleaza la serviciile noastre gratuite si vei minimiza riscurile.