0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00
Credit ipotecar prin broker

Credit ipotecar prin broker/firma de intermediere credite Pitesti

Poți alerga din bancă în bancă în căutarea celui mai avantajos credit ipotecar...sau poți opta pentru serviciile noastre de consultanță: 📞 0758708788 | 0732650028 | Formular contact. Pentru toti clientii din judetul Arges avem o multime de avantaje daca aleg sa aplice pentru un credit ipotecar prin firma noastra de intermediere. Ai avut dosarul de credit respins? Nu inseamna neaparat ca nu iti poate acorda nicio banca acel credit ipotecar de care ai nevoie, este posibil doar sa nu fi identificat corect banca unde te poti incadra. CLICK AICI PENTRU DIRECTIONARE CATRE SEDIUL NOSTRU.

 serviciile sunt gratuite, nu se percepe comision❗️ Fima noastra de consultanta are incheiate parteneriate cu bancile motiv pentru care clientul nu plateste pentru serviciile oferite. Fie ca alegi sa aplici pentru credit ipotecar prin noi, fie ca aplici singur la o banca partenera, costurile si dobanda sunt aceleasi. Pe scurt, faptul ca alegi sa aplici prin noi nu iti va creste costurile sau dobanda. Inseamna doar ca vei avea o echipa de profesionisti de partea ta.

 câștiga timp și beneficiază de cea mai bună ofertă ❗️ Stim cat de descurajant poate fi pentru un client sa incerce la una sau mai multe banci si sa primeasca acelasi raspuns negativ. Stim si cat de mult dureaza pana obtii aprobarea creditului, timp in care este posibil ca vanzatorul sa vanda imobilul unui alt client interesat. Cum ar fi daca in cateva zile sa afli ce banca iti poate aproba creditul si suma la care te incadrezi pentru ca in perioada imediat urmatoare sa semnezi contractul de vanzare-cumparare? Este posibil, trebuie doar sa ne contactezi.

 avem parteneriate cu majoritatea băncilor ❗️ Parteneriatele acopera majoritatea solutiilor de creditare astfel incat sa putem asigura solutii pentru orice client si orice tip de produs. Un ofiter de credit este limitat de produsul pe care banca pentru care lucreaza il ofera. Firma noastra de consultanta iti poate prezenta mai multe oferte sau acea oferta unde este cea mai mica dobanda, cele mai bune conditii sau unde dosarul are cele mai mari sanse de aprobare. 

 analizăm profilul și stabilim banca unde te incadrezi❗️ Daca vei alerga din banca in banca, pe langa timpul pierdut, vei semna in fiecare banca aceleasi acorduri si vor fi efectuate aceleasi interogari. Noi interogam o singura data, analizam corect si complet si stabilim banca sau bancile unde clientul se incadreaza pentru credit ipotecar. Cunosti vorba conform careia "Masuram de zece ori si taiem o singura data!"? 

 oferim suport pentru acte și evaluare ❗️ In functie de tipul de imobil, documentatia necesara in vederea semnarii contractului de ipoteca/vanzare cumparare poate fi stufoasa, poate fi simplificata sau poate solicita acte suplimentare. Analizam actele imobilului si completam in functie de specific astfel incat sa existe cat mai putine solicitari din partea bancii iar durata de aprobare a creditului ipotecar sa fie cat mai mica. In plus, cunoastem piata imobiliara si putem stabili daca valoarea imobilului ce urmeaza a fi achizitionat este conforma/proportionala cu pretul real al tranzactiei.

 100% rată de aprobare pentru dosarele introduse❗️ Daca preluam dosarul tau de credit inseamna ca in urma analizei efectuate consideram ca sansele de aprobare sunt reale. Vei avea de partea ta o echipa de profesionisti care sa se lupte pentru tine. 

📌 Pitești,Bd.Republicii nr.38, BL.2irta
📞 0758708788 | 0732650028 | supercredit.ro