Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar - oferta banca prin consultant/broker

Credit ipotecar - oferta prin consultant/adviser/broker

Majoritatea clientilor nostri care sunt in cautarea unei oferte pentru credit ipotecar au ales serviciile noastre in urma recomandarilor primite de la prieteni, cunoscuti, familie. Au apelat la noi pentru ca au inteles importanta unui expert care sa iti ofere suport in cautarea acelei oferte de credit ipotecar potrivita nevoilor tale. In situatia in care ai decis ca este momentul sa te muti la casa ta si doresti sa accesezi un credit ipotecar, te rugam sa parcurgi textul de mai jos pentru a intelege cum te putem ajuta in acest demers. Daca esti deja convins si vrei doar datele de contact, ne poti suna la 0758708788 (Alexandru COCEA) / 0732650028 (Loredana POPESCU) sau poti completa formularul de contact si in cel mai scurt timp posibil unul dintre colegii nostri va lua legatura cu tine.

› Primul lucru cu care trebuie sa incepem este ca nu se percepe niciun cost sau comision pentru serviciile oferite. Avem parteneriate cu majoritatea bancilor din sistem ceea ce ne permite sa oferim serviciile cu titlu GRATUIT. Indiferent daca alegi sa aplici pentru un credit ipotecar prin noi sau direct in banca (fara consultanta), vei avea aceleasi costuri (dobanda, acordare, asigurare,evaluare,etc).

› Clientii nostri au un avantaj important fata de cei care sunt in cautarea unui credit ipotecar si aleg sa alerge din banca in banca in cautarea celei mai bune oferte sau a acelei banci care ii poate acorda imprumutul ipotecar: avand mai multe banci in portofoliu si in urma analizei profilului tau de client, putem identifica una sau mai multe banci cu probabilitate de aprobare. In situatia in care profilul de client este unul excelent si teoretic ai putea fi eligibil in majoritatea bancilor, vom analiza impreuna fiecare oferta a partenerilor nostri astfel incat sa o alegi pe cea care ti se potriveste cel mai bine. Iti vom prezenta oferta bancara pentru credit ipotecar din punct de vedere al costurilor cu dobanda (DAE), din punct de vedere al conditiilor pe care le ai de indeplinit pe toata derularea creditului (exemplu: virare salariu, rulaj, posibile comisioane post-acordare,etc...), din punct de vedere al imobilului ce urmeaza a fi achizitionat (zona, suprafata,statiu finalizare,etc), din punct de vedere al conditionarii de incheierea unei asigurari de viata (unele banci pot avea asigurarea de viata obligatorie pe cand altele nu) sau chiar din punct de vedere al timpului efectiv de finalizare a dosarului (timpul de acordare pentru un credit ipotecar poate varia in functie de fiecare banca in parte iar daca timpul de preseaza si doresti o aprobare rapida iti vom prezenta pentru fiecare banca un timp estimativ de aprobare, de la introducere dosar pana la semnarea actelor).

› Nu inseamna ca daca o banca a respins solicitarea nu mai exista solutii. Fiecare banca are conditii specifice de acordare pentru un credit ipotecar iar serviciile noastre iti asigura o analiza aprofundata, rapida si corecta. Fie ca vorbim despre...
 -varsta minima pentru credit ipotecar (exemplu : unele banci acorda credite ipotecare incepand cu 21 de ani, pe cand altele incepand cu 24 sau chiar mai mult),
- tipul venitului acceptat pentru credit ipotecar (exemplu: anumite banci acorda credit ipotecar pentru soferi cu diurna, pe cand altele nu, unele banci accepta respectiva diurna doar daca este incasata prin banca pe cand altele inclusiv daca este doar pe dispozitie de plata),
- tipul de credit ipotecar (exemplu: imobiliar, pentru construire, pentru modernizare sunt doar cateva dintre variante, optiuni care nu exista in mod obligatoriu in oferta fiecarei banci),
- varsta maxima pentru credit ipotecar (in mod normal durata maxima pentru un credit ipotecar este de 30 de ani iar varsta maxima la finalizarea creditului este de 65 de ani pentru barbati si 63 de ani pentru femei insa, in functie de profil si tipul creditului ales, exista situatii in care poate fi depasita aceasta varsta) 
- codebitor pentru credit ipotecar (unele banci accepta codebitori pentru credit ipotecar doar rude de grad 1 sau 2, in timp ce alte banci pot accepta inclusiv parteneri de viata sau persoane care locuiesc impreuna insa nu sunt rude).

› Prin noi lucrurile se misca mai rapid. Asa cum aminteam mai sus, aprobarea rapida poate fi principalul factor de care un client este interesat intrucat nu doreste sa piarda imobilul identificat. In aceste conditii vom alege impreuna banca cu cel mai rapid flux de aprobare si ne vom asigura ca dosarul nu are timpi morti in banca. Vom monitoriza fiecare pas astfel incat sa obtinem aprobarea in cel mai rapid timp posibil.

› Clientii care au apelat la noi pentru servicii gratuita de consultanta credit ipotecar au facut-o pentru ca au fost deja intr-o institutie de credit insa explicatiile primite nu au fost satisfacatoare sau suficient intelese. Nu numai ca iti oferim suport pe tot parcursul dosarului de credit dar vei primi toate informatiile de care ai nevoie inca de la inceput. Vei afla ce se intampla in fiecare pas, care este procedura, ce durata estimativa are fiecare etapa. Vei intelege tot parcusul si fluxul dosarului tau de credit.

› Vom analiza impreuna actele imobilului, contractul de credit si de iptoeca dar si actele notariale si te vom incuraja sa pui toate acele intrebari pe care le consideri importante. Se spune ca cea mai slaba intrebare este cea pe care nu ai adresat-o, asadar incurajam toti clientii nostri sa ne intrebe orice considera relevant pentru ei. Majoritatea sunt descurajati de actele imobilului, de cat de stufos poate fi dosarul sau de faptul ca anumite documente sunt solicitate de banca iar vanzatorul nu le regaseste. Nu trebuie sa iti faci griji: suntem aici si rezolvam orice situatie poate aparea.

› Piata imobiliara nu ne este straina iar daca imobilul nu este identificat, te putem ajuta cu informatii sau date de contact in functie de nevoile tale.