Bd.Republicii nr.38 BL.2irta Sc.B Ap.2, Pitesti 0758708788 0745644601 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar - tip de credit si oferte

Credit ipotecar - tipuri de credit ipotecar

Oferta bancara pentru credit ipotecar este una suficient de variata astfel incat orice client cu un venit eligibil si comportament corect de plata anterior sa poata identifica o solutie de credit conform nevoilor acestuia. Daca te afli in punctul de a nu intelege suficient de bine ce tip de credit ti se potriveste, poate ca ar fi bine sa iei legatura cu unul dintre consultantii nostri astfel incat sa iei cea mai buna decizie. (0758708788 | 0732650028)

Din punct de vedere al destinatiei sau scopului creditului ipotecar, cel mai accesat tipuri de imprumut este creditul ipotecar pentru achizitie locuinta. Fie ca vorbim despre apartament sau casa, creditul presupune achizitia unui imobil iar garantia constituita va fi reprezentata de bunul in cauza. Acest tip de credit se afla in portofoliul fiecarei banci, diferenta poate fi data de costuri, avans, eligibilitate, etc. 

Un alt tip de credit ipotecar poate fi pentru modernizarea sau renovarea unui imobil existent. In aceasta situatie imobilul este adus in garantie si poate fi acordat un anumit procent din valoarea garantiei. In ceea ce priveste acest tip de credit este important de precizat ca nu toate bancile detin in portofoliu de produse acest credit. Iar cele care oferta un credit ipotecar pentru modernizare, pot solicita acte si documente justificative privind destinatia fondurilor provenite din credit. In cazul acestui tip de credit se constituie ipoteca in favoarea bancii pentru imobilul ce urmeaza a fi modernizat. Exista situatii in care clientii solicita un credit pentru nevoi personale tocmai pentru a renova locuinta, fara a cunoaste acest produs. Avantajul unui credit pentru modernizare este dat de faptul ca poate fi aprobat pe o perioada mai mare si o dobanda mai mica, pe cand perioada maxima pentru un credit de nevoi personale nu depaseste 5 ani.

Pentru cei care detin terenul si doresc un credit ipotecar pentru constructia unei case, exista banci partenere care inca au in oferta acest tip de produs. In cazul unui credit ipotecar pentru construire este important de precizat ca durata de finalizare este mai mare, banca urmand a acorda transe valorice pentru fiecare etapa ce implica constructia in sine.

Vrei un credit ipotecar pentru achizitie teren? Exista inclusiv acest tip de credit chiar daca el poate fi accesat de la foarte putini parteneri bancari. 

Indiferent de tipul creditului, in tot acest demers, este foarte important sa ai un expert financiar-bancar ce poate sa te indrume. De ce?

In primul rand iti identifica nevoia corect si iti poate recomanda produse despre care tu nici nu stii ca exista.

In al doilea rand pentru ca in momentul in care iti analizeaza profilul si stabileste impreuna cu tine banca sau bancile unde esti eligibil.

In al treilea rand pentru ca vei castiga timp, nemaifiind nevoit sa alergi din banca in banca. 

In al patrulea rand pentru ca serviciile noastre sunt GRATUITE si nu percepem niciun cost,taxa ori comision. Acest aspect este posibil datorita parteneriatelor pe care le avem incheiate cu bancile. Iar pentru tine nu exista diferenta de cost daca alegi sa aplici singur in banca ori prin noi.

Si pentru ca nu vrem sa mai lungim motivele pentru care clientii ne recomanda, pentru ca noi chiar gasim solutii!

0758708788 - Alexandru Cocea

0732650028 - Loredana Popescu