Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Documente necesare credit ipotecar

Documente necesare credit ipotecar

Vrei sa cumperi o casa, apartament sau teren prin credit ipotecar si nu stii care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmezi ori documentele necesare pentru credit? Informeaza-te corect si complet inainte sa incepi sa verifici in fiecare banca intrucat normele, procedurile si actele necesare pot sa fie diferite in functie de fiecare banca in parte iar interogarea repetata a biroului de credit poate afecta in mod negativ profilul tau de credit. Este important sa stii ca poti contacta unul dintre expertii nostrii in creditare pentru a beneficia de consultanta si intermediere gratuita. Ne ocupam de tot ce inseamna creditul tau ipotecar si nu trebuie sa platesti niciun comision intrucat avem parteneriate incheiate cu majoritatea bancilor din sistem. Ne poti contacta la 0758708788 ori 0732650028 sau folosind formularul de contact.

Pentru a stabili documentele necesare pentru credit ipotecar este important sa le clasificam in trei categorii: documente de identitate, documente de venit si acte imobil.

Pentru documente de venit este obligatoriu sa prezentam carte de identitate si, dupa caz, de resedinta, certificat casatorie (daca este cazul), certificat de nastere (poate fi solicitat pentru a stabili gradul de rudenie dintre codebitori).

In situatia in care venitul este inregistrat in ANAF, nu mai este nevoie de alte documente pentru a atesta venitul. In situatia in care nu se regaseste, pot fi solicitate adeverinta de venit (inclusiv pentru diurna), contract de munca si acte aditionale (in situatia in care venitul a fost majorat), fluturasi de salariu sau extras de cont, documente justificative pentru alte tipuri de venit aditionale salariului (dispozitii de plata/extras de cont pentru diurna, contracte pentru chirii, hotarari si dovada repartizarii/platii pentru dividende, decizii si cupon pentru indemnizatie crestere copil, decizie de impunere pentru PFA, contract-extras-fisa fiscala pentru venituri din straintate). Indiferent de tipul de venit pe care il inregistrezi, este important sa stii ca poti apela la noi pentru consultanta gratuita astfel incat dosarul tau sa fie intocmit corect iar banca identificata conform veniturilor acceptate.

In functie de actele imobilului pentru credit ipotecar, ne pot fi solicitate actele de proprietate (contract vanzare cumparare), documentatia cadastrala (cadastru, releveu), extras carte functiara si intabulare a dreptului de proprietate, documente specifice pentru constructia casei (certificat urbanism,autorizatie construire, proces verbal receptie), certificat energetic. La documentele standard pentru credit ipotecar se pot adauga inclusiv alte documente conform inscrierilor din extrasul de carte funciara (acte administrative eliverate de primarie, nomenclator stradal,etc).

Alatura-te sutelor de clienti multumiti si apeleaza la serviciile noastre gratuite. Nu va mai trebui sa pierzi timp si sa iti faci griji.

0758708788 | 0732650028 | Pitesti,Bd.Republicii nr.38 BL.2irta