Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credite ipotecare - simulare suma maxima

Credite ipotecare - simulare suma maxima

Pentru cine este in cautarea celor mai bune oferte de credite ipotecare, una dintre principalele probleme este reprezentata de suma maxima la care se incadreaza. Primul intrebare de care orice client este interesat atunci cand vine de achzitionarea unui imobil prin credit ipotecar este "Care este suma maxima la care ma incadrez?". Pentru cine doreste sa stie la ce suma se incadreaza pentru credite ipotecare, ne poate contacta la 0758708788 sau 0732650028 pentru o discutie si simulare gratuite. 

In primul rand este important de precizat ca orice simulare pentru credite ipotecare va avea in vedere mai multe aspecte, pe langa veniturile de natura salariala. In ceea ce priveste salariul pe care un potential client trebuie sa il aiva pentru a accesa un credit ipotecar porneste de la minimul pe economie iar rata rezultata nu trebuie sa depaseasca 40% din veniturile inregistrate. Gradul de indatorare poate merge chiar si pana la 45% in situatia in care nu ai detinut un alt imobil.

O simulare gratuita pentru credit ipotecar va avea in vedere inclusiv profilul de client, avansul de care clientul dispune, imobilul ce urmeaza a fi achizitionat cat si alte eventuale aspecte legate de angajator sau situatia economica recenta. Spre exemplu, avand in vedere faptul ca lunile aprilie si mai au fost dominate de un val de angajatori cu activitate intrerupta si angajati in somaj tehnic este important de ales o banca ce accepta situatia actuala. Chiar daca exista banci care vor putea acorda credit ipotecar doar dupa trei luni de la iesirea din somaj, exista inclusiv banci care conditioneaza aprobarea creditului ipotecar de doar o luna integral lucrata. In ceea ce priveste ratele existente, este important ca pentru perioada recenta sa nu existe amanari la plata ratelor.

O simulare corecta si completa pentru credite ipotecare va tine cont de toate aceste aspecte. Pentru clientii din Arges (Pitesti, Mioveni, Curtea de Arges, Campulung) avem vesti bune: ne pot vizita in Pitesti, Bd.Republicii nr.38 BL.2rta pentru o simulare completa in vederea stabilirii sumei maxime. Consultanta si intermedierea sunt GRATUITE.

0758708788 | 0732650028 | Formular contact