Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar - oferte - achizitie imobil

Credit ipotecar - oferte - achizitie imobil

Vrei sa te muti la casa ta si nu dispui de toata suma? Majoritatea clientilor apeleaza la un credit ipotecar pentru a acoperi diferenta. Ofertele sunt variate si nu stii ce banca ofera cel mai avantajos credit ipotecar? Daca vrei ca lucrurile sa fie simple, poti apela 0758.708.788 sau 0732.650.028 pentru consultanta gratuita. Colaboram cu majoritatea bancilor importante si nu percepem comision. Analizam profilul si alegem impreuna cea mai avantajoasa oferta. Iata ce trebuie sa stii atunci cand cauti banca unde sa aplici pentru credit ipotecar.

1. Profilul tau de client este cel mai important aspect de care trebuie sa tii cont cand vrei cel mai bun credit ipotecar. Cu alte cuvinte, in stabilirea eligibilitatii (aprobarea creditului) cat si costul creditului (dobanda) pot intra o serie de factori precum varsta, venitul,angajatorul, vechimea,etc. Atat procentul de dobanda cat si avansul pe care trebuie sa il ai pot depinde de acesti factori. Noi analizam pentru clientii nostri profilul inainte de a recomanda cele mai bune oferte.  

2. Costul unui credit ipotecar poate fi conditionat inclusiv de alti factori precum virarea venitului, suma creditului cat si incheierea unei polite de asigurare de viata. Majoritatea clientilor aleg sa aplice pentru credit la banca unde incaseaza venitul. Nu este nimic gresit in acest lucru insa este important de precizat ca pot exista oferte mai bune la alte banci, chiar daca nu incasezi salariul in bancile respective. Virarea salariului se poate face inclusiv dupa aprobarea creditului. Suma creditului poate fi un factor determinant pentru o dobanda cat mai mica. Astfel, putem avea o anumita dobanda pana intr-o anumita suma (spre exemplu, cea mai buna oferta de dobanda poate fi pentru credit ipotecar cu valoare peste 300.000 RON) iar pentru credite cu o valoare mai mica procentul de dobanda sa fie mai mare. Desi polita de asigurare de viata nu este obligatorie in majoritatea ofertelor, obtinerea unei dobanzii foarte bune poate fi conditionata de incheierea unei astfel de asigurari. Cu alte cuvinte, daca doresti o dobanda mai buna trebuie incheiata si aceasta polita. A nu se confunda asigurarea de viata cu asigurarea imobilului, cea din urma fiind obligatorie.

3. Desi am ales sa prezentam dupa costuri, consideram ca avansul necesar pentru credit ipotecar este poate cel mai important aspect pe care trebuie sa il luam in calcul. In situatia in care nu dispunem de avansul necesar ori banca solicita un avans mai mare pentru imobilul pe care urmeaza sa il achizitionam, achizitia este posibil sa nu poata fi perfectata. Pentru a stabili avansul necesar trebuie sa avem in vedere tipul de credit si locatia imobilului. Cererea in crestere pentru case a condus la ridicarea de cartiere rezidentiale la periferia sau chiar in afara orasului. Putem analiza GRATUIT pentru tine acest aspect pentru a stabili exact avansul necesar, fara a fi nevoit sa irosesti timp si bani. In plus, costul creditului poate fi cu atat mai bun cu cat avansul este mai mare.

Avand in vedere aspectele de mai sus, toti clientii apeleaza la noi nu doar pentru a intelege tot ce inseamna un credit ipotecar dar si pentru a avea o echipa de specialisti care sa ii indrume sau sa se ocupe de dosarul lor de credit.