Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Simulare credit ipotecar online sau fizic, in unitate?

Simulare credit ipotecar

Simulare credit ipotecar online sau fizic, in unitate? Aceasta este intrebarea pe care majoritatea dintre clienti o au in momentul in care au decis achizitionarea unui imobil prin credit ipotecar si incep sa se orienteze. Mai jos vom incerca sa analizam ambele aspecte astfel incat sa puteti intelege pentru care dintre variante este mai avantajos sa optati. Pentru toti clientii care doresc sa afle informatii corecte si complete, ne pot contacta la 0758708788 sau 0732650028, ori folosind formularul de contact. Consultanta si intermedierea sunt gratuite, nu se plateste comision.

O simulare online pentru credit ipotecar va poate oferi o imagine asupra costurilor creditului si a eventualei rate. Este o varianta rapida si care poate fi facuta fara ca persoana respectiva sa fie nevoita sa se deplaseze la banca. Majoritatea bancilor ofera simulatoare pentru credit ipotecar unde puteti afla cu usurinta care este rata probabila pentru suma respectiva. 

O vizita in banca sau discutia cu un specialist in credite ipotecare va poate oferi informatiile complete. In afara de rata pe care o veti avea de platit, analizeaza profilul, stabileste suma maxima probabila, analizeaza imobilul in raport cu solicitarea, verifica particularitatile fiecarui client. 

Ce fac in plus expertii nostri in credite ipotecare? Putem oferi consultanta online, stabilind astfel, de principiu, eligibilitatea pentru credit, astfel incat prima intalnire sa implice inclusiv stabilirea bancii si semnarea documentatiei. Avantajaul clientilor nostri este dat de faptul ca avem parteneriate cu majoritatea bancilor si, in functie de particularitatile creditului sau profilul de client, putem stabili banca sau bancile cu cea mai mare probabilitate de aprobare sau, dupa caz, cea mai avantajoasa dobanda pentru credit ipotecar.

In concluzie, pentru a raspunde intrebarii adresate la inceput, recomandam oricarui potential client o intalnire, in detrimentul simularilor online, in acest fel vom reusi sa eliminam orice eventuale probleme pe care le-ar putea avea pe parcurs de la momentul introducerii aplicatiei de credit pana la semnarea contractelor.

Consultanta gratuita CREDITE IPOTECARE
Bd.Republicii nr.38 BL.2irta 
0758708788 | 0732650028