Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit ipotecar cu dobanda fixa: credit nou, refinantare, robor si ircc

Credit ipotecar dobanda fixa

Un credit ipotecar nu trebuie sa fie o povara si pentru ca experienta sa fie cat mai placuta, de la acordare pana la implementare, dar si pana la rambursare, iti recomandam sa apelezi cu incredere la serviciile noastre de consultanta. Consultanta este gratuita si avem parteneriate cu majoritatea bancilor. 0758708788 | 0745644601 | supercredit.ro |Broker de credite fara comision (Pitesti)

Trecand peste drumurile din banca in banca in cautarea celei mai avantajoase oferte sau a celei mai mari sume, ori cel mai mic avans sau cea mai buna evaluare, ajungem la intrebarea legata de dobanda fixa sau variabila. Iar in aceasta perioada un potential client intelege cel mai bine efectele alegerii. Suntem aici pentru tine cu cele mai bune informatii si servicii, astfel incat decizia sa fie avantajoasa pentru tine.

In momentul de fata aceasta prezentare se adreseaza cu precadere celor care au un credit ipotecar cu dobanda variabila si indice de referinta Robor la 3 sau 6 luni. Daca te afli in aceasta situatie, poate ca este profitabil pentru tine sa soliciti o oferta de refinantare credit ipotecar si sa faci trecerea la un credit cu dobanda fixa pe o perioada de 5/7/8/12 ani, in functie de preferinta. De ce? Pentru ca, la momentul actual, Robor la 3 luni are o valoare de 2.13 pp (puncte procentuale) iar la 6 luni este de 2.25 pp. Tu stii la ce perioada este raportat indicele tau de referinta? Daca te intrebi inca daca esti cu IRCC sau ROBOR, trebuie sa stii ca pentru creditele cu dobanda variabila acordate incepand cu 2019, cel mai probabil te raportezi la IRCC. Iar valoarea acestuia este 1.08 pp (trimestrul 2 2021). Asadar avem o diferenta de aproximativ 1 procent intre cele doua.

Daca te afli in situatia de a contracta un credit ipotecar acum, daca alegi dobanda variabila, te vei raporta automat la IRCC. Si inclusiv acesta este supus fluctuatiei. Chiar daca valoarea lui aplicabila este de 1.08 pp, pentru ca se raporteaza la trimestrul anterior, este important de precizat ca valoarea actuala la 12.10.2021, conform BNR, este 1.82 pp. In concluzie, este corect sa ne asteptam inclusiv la cresterea acestuia.

Ce solutie recomandam? Daca ai un credit ipotecar cu dobanda variabila contacteaza-ne si hai sa gasim impreuna o solutie de refinantare. Pastram soldul actual al creditului si maxim perioada ramasa si trecem pe o oferta de credit ipotecar cu dobanda fixa pentru o perioada de minim 5 ani.

Daca te gandesti acum sa cumperi un imobil prin credit ipotecar, cautam cea mai avantajoasa oferta cu dobanda fixa, in raport cu veniturile, profilul tau si imobilul ce urmeaza a fi achizitionat.

Contacteaza-ne si hai sa gasim impreuna cea mai buna solutie pentru tine. Serviciil sunt GRATUITE.

0758708788 | 0745644601 | supercredit.ro | Broker de credite fara comision (Pitesti)