Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Broker de credit

Broker de credit

De ce sa lucrezi cu un broker de credit in loc sa te duci singur din banca in banca? Pentru ca un intermediar sau broker de credit este la curent cu toate informatiile din piata bancara, in timp real. Pentru ca un broker de credit poate sa iti furnizeze informatii corecte si complete, sa te ajute sa intelegi ce oferta ti se potriveste si iti poate oferi solutii personalizate. Care sunt avantajele atunci cand lucrezi cu un broker si vrei sa accesezi un credit ipotecar, credit de nevoi personale sau vrei sa refinantezi?

1. Timp castigat - 0758708788 | 0745644601
Un broker de credit are experienta mai multor dosare de credit cat si o privire de ansamblu asupra tuturor ofertelor bancare de credit, ceea ce inseamna ca poate identifica corect si rapid banca sau bancile ce iti pot acorda imprumutul de care ai nevoie. Clientul care alege sa caute singur banca potrivita va incerca maxim trei oferte pana cand se decide asupra uneia dintre ele. Fara a analiza complet piata de credite, va accesa un credit desi pot exista costuri mai bune. Prin vizita la un broker de credit poti afla in 30 de minute daca te incadrezi si care sunt cele mai bune oferte. Daca ai alege sa culegi aceste informatii singur, ai irosi timp pretios si chiar si in aceste conditii exista sanse reduse sa identifici corect banca si produsul care ti se potrivesc.

Aplica acum pentru consultanta gratuita

2. Suma mai mare - 0758708788 | 0745644601
Cum poti obtine cea mai mare dobanda, cu cele mai mici costuri si in cel mai scurt timp? Este simplu: intra in legatura cu un broker de credit. In ceea ce priveste creditele pentru nevoi personale, nu toate bancile acorda aceeasi suma maxima. In ceea ce priveste creditul ipotecar, suma maxima poate fi atinsa in functie de gradul maxim de indatorare (pot exista situatii si banci cand gradul de indatorare poate sa fie mai mare de 40%), perioada maxima posibila (se analizeaza in functie de varsta maxima acceptata pentru titular/codebitor/girant si poate sa fie diferita in functie de fiecare banca) sau veniturile acceptate ori ponderarea acestora (ponderarea dividendelor sau chiriilor, acceptarea veniturilor din diurna sau norma de hrana,etc.)

3. Fara nervi si stres - 0758708788 | 0745644601
Este momentul sa te gandesti nu doar la timpul tau dar si la stresul, drumurile si nervii pe care accesarea unui credit ii implica. Acceseaza un credit prin broker, la aceleasi costuri, fara comision de analiza si consultanta, si vei evita situatiile neplacute. Fie ca vorbim de acte suplimentare, de drumuri in plus, de semnaturi lipsa pe documente, de evaluari nefavorabile sau chiar de respingerea cererii de credit, prin noi elimini, pe cat posibil, aceste riscuri. Si fara costuri.