Pitesti, Republicii 38 Bl.2irta 0758708788 0772262321 creditsuper@yahoo.com L-V: 09:00 - 17:00

Credit nevoi personale Pitesti

Te-ai saturat sa alergi pe la banci care sa iti aprobe CREDITUL PENTRU NEVOI PERSONALE de care ai nevoie? Apeleaza la noi si vom gasi pentru tine acea banca care sa iti aprobe un imprumut, conform profilului tau de client si normelor/procedurilor de creditare. Colaboram cu peste 20 de banci si nu percepem comision pentru serviciile oferite. Ne poti contacta la 0758708788 / 0732650028 ori vizita in Pitesti, BD.Republicii nr.38 BL.2irta. 

Cum te putem ajuta, pe scurt? Ne intalnim, analizam biroul de credit si veniturile inregistrate si identificam pentru tine din peste 20 de institutii financiar-bancare si nonbancare partenere acel sau acei creditor care ar putea sa iti acorde imprumut. 

Cu ce te ajuta acest lucru? Sau, mai bine spus, de ce nu ai face singur un tur de orizont al tuturor bancilor in cautarea unui imprumut pentru nevoi personale? Raspunsul este simpu: din mai multe motive!
♦ Primul ar fi ca, mergand in mai multe banci, fiecare dintre acestea vor face o interogare la biroul de credit pentru a vedea istoricul de creditare. Si fiecare interogare, mai ales fiind vorba de interogari repetate intr-un interval scurt, pot afecta scorul pe care il are un client. Noi facem o singura interogare, analizam unde sunt potentiale probleme si recomandam una sau mai multe banci care teoretic ar putea acorda creditul de care ai nevoie.
♦ Al doilea motiv este timpul. Timpul fiecaruia dintre noi este limitat iar acest tur de orizont al bancilor in cautarea celei mai bune oferte de creditare se poate dovedi consumator de timp si energie. Si, iti marturisim din experienta, probabilitatea sa identifici cea mai buna oferta pentru tine este destul de mica.
♦ Al treilea motiv este dat de oferta variata. Colaborand cu peste 20 de banci si institutii financiare non-bancare, suntem la curent cu aproape toate ofertele din piata sau reusim sa acoperim aproape tot ce inseamna nevoie de creditare. Pentru ca unele banci analizeaza automat posibilitatea de a iti acorda credit, pentru ca altele folosesc scorul FICO drept criteriu de eliminare, pentru ca veniturile tale posibil sa nu fie acceptate de toate bancile sau, daca sunt acceptate, sa fie ajustate cu un anumit procent, pentru ca o anumita intarziere poate fi acceptata de o banca insa de alta nu, pentru ca oferta poate fi conditionata de suma acordata, incasarea veniturilor prin cont sau incheierea unei polite de asigurari. Si exemplele pot continua.
♦ Al patrulea motiv este dat de solutiile oferite. Pe langa faptul ca suntem la curent cu ofertele din piata si cunoastem normele partenerilor nostri, solutiile de creditare sunt solide si variate astfel incat rezultatul obtinut sa fie cel mai bun cu putinta. Fie ca este vorba de un imprumut rapid pentur ca nevoia de bani este imediata, fie ca este vorba de grad de indatorare depasit sau intarzieri usoare pe care insa multe banci nu le accepta, fie ca este vorba de refinantare credit, consolidare datorii sau prezentarea unui codebitor, avem toate instrumentele necesare pentru a te ajuta sa obtii un credit de nevoi personale.
♦ Motivul pe care l-am pastrat pentru final insa poate cel mai important, pentru ca suntem o firma de consultanta si intermediere credite care nu percepe comision. Cu alte cuvinte, nu vei plati nimic pentru serviciile oferite, noi fiind parteneri bancari.

Daca esti din Pitesti,Mioveni,Campulung,Curtea de Arges, Costesti sau esti din Arges si doresti sa apelezi la firma noastra de consultanta si intermediere credite, completeaza FORMULARUL DE CONTACT pentru a avea datele necesare unei preanalize de principiu.

Sau ne poti contacta la 0758708788 / 0732650028 ori vizita in Pitesti, BD.Republicii nr.38 BL.2irta.