0758708788 0732650028 creditsuper@yahoo.com Luni - Vineri 9:00 - 17:00

Consultanta GRATUITA Broker de credit fara comision

Credit nevoi personale

In functie de veniturile si de cheltuielile tale, alegem impreuna cea mai avantajoasa oferta de pe piata pentru un credit de consum, ca tu sa iti achizitionezi tot ce vrei. Prin acest tip de credite poti obtine rapid bugetul dorit, in doar 1-5 zile, fara a fi nevoie sa justifici modul in care vei cheltuii banii.

Refinantare credit

Consultantii Financiari Kingstone te ajuta sa obtii cea mai avantajoasa refinantare pentru orice fel de credite. In plus, iti faciliteaza oferirea de catre sume de bani suplimentare de catre banci. Creditele contractate inainte de 31.10.2011 pot fi refinantate pe o perioada mai mare de 60 de luni, ce poate fi similara cu o perioada ramasa de rambursat a creditelor actuale

Card de credit

Cardul de credit este un instrument financiar cu multiple beneficii: poti cumpara bunurile dorite sau poti plati servicii cu banii bancii. Cardul de credit este un produs care iti poate aduce multiple beneficii, cu zero costuri. Perioada de gratie de pana la 55 de zile, adica poti folosi banii bancii fara a plati nicio dobanda, daca ii returnezi in perioada stabilita, adica la 55 zile de la cheltuirea lor

Credit achizitie casa/imobil

Facilitam acordarea de credite avantajoase pentru achizitionarea sau constructia unei case. Nu trebuie sa astepti sa economisesti suma necesara, caci timpul trece si preturile cresc! Indeplineste-ti ACUM visul de a avea propria casa, pentru a te putea bucura de confortul dorit. Perioada de creditare: 6 luni - 35 de ani;suma finantata: 5.000 EURO - 1.000.000 EURO sau echivalentul in RON;varsta solicitant: 18 - 70 ani;dobanda fixa sau variabila;garantie imobiliara: apartament / casa cu teren / teren intravilan;tip moneda credit: RON sau EURO.

Credit renovare si modernizare

Finalizezi ce ai inceput cu cheltuieli minime, printr-un buget optim de renovare locuinta. Impreuna gasim cea mai buna oferta de finantare de pe piata, ca tu sa dispui de bugetul necesar pentru a schimba fata casei tale. Cu banii obtinuti cash iti vei putea negocia mai bine achizitia de materiale sau servicii.

Credit achizitie teren

Facilitam acordarea de credite avantajoase pentru achizitionarea terenului pe care il vanai de atata timp.Nu trebuie sa astepti sa economisesti suma necesara, caci timpul trece si preturile cresc sau poate oferta nu va mai fi disponibila! Indeplineste-ti ACUM visul de a avea propria casa, pentru a te putea bucura de confortul dorit

Linie de credit pentru firma

Acest serviciu oferit de echipa Kingstone Management Services poate fi accesat de catre persoanele juridice care vor sa-si optimizeze performanta de business prin investitii suplimentare. Ai nevoie de o linie de credit daca te confrunti cu probleme de cashflow si nu dispui de bugetul necesar pentru plata urgenta a furnizorilor, a salariilor sau a datoriilor la bugetul de stat, de exemplu.

Credit de investitii pentru firma

Acest serviciu oferit de echipa Kingstone Management Services poate fi accesat de catre persoanele juridice care au nevoie de un credit pentru a initializa sau a finaliza o investitie.Caracteristicile acestui tip de credit:perioada de creditare: 6 - 60 de luni;suma finantata: 400 - 100.000 RON;varsta solicitant: 18 - 70 ani;dobanda fixa sau variabila;tip moneda credit: RON sau EURO.

Leasing pentru firma

Leasing-ul reprezinta un sistem modern si avantajos de finantare a bunurilor de folosinta indelungata, pentru un management eficient al resurselor proprii. Facilitam acordarea de credite atat pentru Leasing Financiar (cu drept de proprietate a bunului folosit dupa plata transelor agreate), cat si pentru Leasing Operational (achitarea de rate stabilite de comun acord cu proprietarul pentru utilizarea bunurilor).

Consultanta GRATUITA credite ipotecare si credite pentru nevoi personale!

image

100% dedicare si profesionalism.

Nu percepem comision de la clientii persoane fizice.

Lavinia Florentina P.
Lavinia Florentina P.
Datorita calitatii de ansamblu a serviciilor prestate si a solutiilor oferite, prin profesionalismul membrilor sai, printr-o comunicare clara , deschisa si prompta, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre. Recomand cu căldură ! 10 din 10 pentru profesionalism ! Mulțumim !
Andra Adam
Andra Adam
M-au convins pentru ca ei mi-au gasit o solutie atunci cand de la banca mi-au spus direct nu.
Alexandru T.
Alexandru T.
Antreprenor
Personal bine pregătit, oameni cu rabdare, ti se explica totul, ti se răspunde la orice intrebare.
Filip Andreea
Filip Andreea
Datorită dumnealor, am casa mult visată recomand din tot sufletul! Profesioniști în adevăratul sens al cuvântului. Apelați cu încredere!
V. Ana-Maria
V. Ana-Maria
Servicii ireprosabile, profesionalism, eficiența și răbdare! Am apelat cu incredere la serviciile dumnealor si am primit tot suportul necesar! Va multumesc! Va doresc succes in continuare! Recomand tuturor! Chiar si celor care și-au pierdut speranta ca vor obtine creditul dorit!
Claudia Mihai
Claudia Mihai
Va multumesc pentru tot! Daca nu erati dvs. cred ca si acum as mai fi alergat pe la banci sa vad cine poate aproba creditul! Va multumesc din suflet si va voi recomanda cu siguranta tuturor cunoscutilor care au nevoie de credit.

Consultanta financiar bancara credite PitestiNu percepem comision de la persoane fizice.

Credit nevoi personale

Broker de credit consultanta gratuita

 • perioada de creditare: 6 - 60 de luni
 • varsta solicitant: 18 - 70 ani
 • suma finantata: 400 - 300.000 RON
 • dobanda fixa sau variabila

Refinantare credit

Schimbarea unui singur credit sau a unui card de credit printr-un altul mai avantajos

 • obtii o rata lunara mai mica
 • dobanda totala a creditului scade semnificativ
 • poti refinanta mai multe credite intr-unul singur
 • poti obtine bani in plus de la banca, prin scaderea gradului de indatorare

Credit ipotecar

Credit achizitie casa si/sau teren, nevoi personale cu ipoteca, Prima Casa, Credit de constructie/amenajare/renovare

 • perioada de creditare: 6 luni - 35 de ani
 • suma finantata: 5.000 EURO - 1.000.000 EURO sau echivalentul in RON
 • varsta solicitant: 18 - 70 ani
 • varsta solicitant: 18 - 70 ani
 • tip moneda credit: RON sau EURO